Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma már nem divat a hűség? -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem divat a hűség? - Most volt a 10 éves osztálytalálkozóm, és megdöbbentő, hogy a normálisnak tűnő családokban is félrelép valaki.

Figyelt kérdés

Csak az osztály fele jött el.

-A csaj aki legutóbb házasodott és terhes volt, megjelent egy új pasival, aztán mondta, hogy a gyerek az apjánál van...

-Egy srác a barátnőjével jött - feleség a két gyerekkel otthon (nem tudna róla).

-Másik srácnak szintén van szeretője, felesége tud róla, és ez így teljesen rendben van...

-A tökéletes mintaapuka (normális feleség, 3 gyerek, jó állások, szép ház) elkezdett az egyik szingli csajjal flörtölni, aztán együtt átkarolva mentek el... (Ezen mindenki csodálkozott, még kérdeztük is, hogy Péteréknél minden rendben van?)

Ez menne most a 30 éves korosztályban?

2019. okt. 17. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
A hűség sosem volt divat. Azt is megkockáztatom, hogy régebben sokkal több volt a megcsalás mert ez volt a divat és az elfogadott, főleg férfi részről. Elég csak megnézni mondjuk az uralkodókat akiknek 10-20 ágyasuk volt és ez teljesen elfogadott volt. Nagyanyáink korosztályában is így volt ez, hiszen nem szerelemből hanem muszájból házasodtak. Persze, hogy beleszerettek másba, mentek a levelezések még ha fizikai megcsalás nem is mindig volt mert nem volt rá lehetőség. De azért megtalálták a módját. Menj be egy öregek otthonába és beszélgess néhány idős emberrel, na ők teljes mértékben le fogják rombolni ezt a "régen minden jobb volt és hűségben leéltünk együtt egy életet" mesét ami sosem volt igaz.
2019. okt. 17. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez lenne a helyzet, igen...

Inkább nem kommentálom a véleményem.:)

2019. okt. 17. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Egy normális kapcsolatban is lehet szertő. Sőt, lehet, hogy pont azért normális, mert van hol kiengedni a gőzt.
2019. okt. 17. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Sok helyen ez a divat. Mi az élettársammal több, mint 10 éve élünk együtt. Még soha nem csaltam meg és úgy tudom ő se engem. De sokszor nagyon vágyom vmi új dologra. És félek is magamtól, ha kéznél lenne vmi lehetőség, hogy élnék vele. Sajnos az embernek előtörnek a vágyai egy idő után. 36/n
2019. okt. 17. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
ja..én nő vagyok és mivel ezt tapasztalom és látom ,láttam mindenhol amiket leírsz sajnos ilyenné képeztem magam én is. Úgyis meg fognak csalni,szinte biztosan,szóval jobb,ha felkészülsz rá és te is így teszel,vagy egyedül maradsz,vagy eltűröd.Persze lehet te leszel az a szerencsés 5% akit nem csalnak meg,erre is alapozhatsz. De az én lelkivilágom sokkal nyugodtabb ,ha tudom én sem voltam szent,könnyebben túl teszem magam a csalódáson...
2019. okt. 17. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, nagyon igazad van és sajnos a mai 30asok nagy része a vadkapitalizmusban nőtt fel, emiatt nem ismerkedek ezekkel, pedig szintén 30as nő vagyok én is. A magyar társadalommal van gond, ennek gazdasági okai is vannak, külföldön ez annyira nem jellemző.
2019. okt. 17. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
A 40-es és 50-es korosztályban is ez megy. Sokan büszkék is rá, nem rejtegetik a dolgot.(max otthon)
2019. okt. 17. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzalmas tényleg! Nem tudok mit hozzáfűzni!
2019. okt. 18. 10:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Megdöbbentő... sok ismerősöm elvált, de azok a 40-50-es korosztály (azt hittem a 30-as korosztály, főleg gyerekkel még amolyan idillinek mondható jó kapcsolat).
2019. okt. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!