Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen az igazi férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tambi3 kérdése:

Milyen az igazi férfi?

Figyelt kérdés

Drága, kedves, "gyönyörűszép Tündérkirálynőim"!

Szépen kérem Önöket, világosítsanak fel. Bár még valamelyest aktív vagyok, de így "szezon után" szeretném megtudni, milyen külső és belső tulajdonságokkal (netán pénztárcával vagy kocsival stb.) rendelkezik "A FÉRFI" (vagy kellett volna rendelkeznem, hogy kegyeiket még jobban elnyerjem, már ha ez egyáltalán lehetséges...).

Én úgy tanultam (és hosszú évtizedeken át megtapasztaltam), hogy a férfiagy egy roppant egyszerű ösztönlényt irányít, mégpedig mindössze három dologgal: szex, pénz, hatalom. Slussz! Minden ezekre vezethető vissza.

Nagyon sokan vannak (szinte mindenki), akit a szex motivál. Lényegesen kevesebben, akik egy csinos, szexis hölgy helyett inkább egy kevésbé vonzó nő bankszámláját választanák. Elenyészően vannak, bár korunkban akadnak számosan (ráadásul már a nők is kezdik...), akik a hatalmukért odadob(ná)nak mindent.

(Kedves férfitársaim! Aki nem ilyen, attól természetesen most rögtön és azonnal elnézést kérek. Bocsássák meg nekem az Urak, de hosszú pályafutásom alatt megismert több ezer férfi között nem akadt kivétel.)

Egy kedves nőtársunk valami olyat írt (bocsáttassék meg gyengülő emlékezetemnek, nem tudom pontosan idézni), hogy "az igazi férfi nem megy a farka után". Hanem?

A Föld négymilliárd férfija rengeteget költ technikára, mely technikába nem csak a kocsi és a fegyverarzenálok, de az amerikai-angol-orosz-kínai-japán-francia űrprogram is belefér.

Ennél sokkal többe kerül "egyetlen milliárd" nő wellness-fitness-szolárium-kozmetikus-pedikűr-manikűr-kosztüm-mini-maxi-kalap-táska-cipő-szandál-kesztyű-stb kiadása. Miért ez a dollárok ezermilliárdjaiban mérhető ádáz igyekezet?

Könyörgöm, ne mondják, hogy nekünk, a társuknak akarnak tetszeni a vadi új ruhadarabjaikban! Hiszen - jó esetben - reggel látjuk csupán öt percig, este meg nem is.

Azt se mondják, hogy "így érzem magam jól a bőrömben", mert nem gondolom, hogy valaki saját magának vesz fel egy tűsarkút, mikor alig várja, hogy levegye. Pláne egy olyannyira minit, hogy egész nap lefelé kell húzogatni, meg összeszorított térddel ülni, mert különben...

Persze a sokezer milliárd elköltött dollár egy fabatkát sem érne, ha az eredményt nem láthatnák irigy barátnők és sóvárgó férfitekintetek. Hát ez az; az első tekintet...

Egy nagy ember saját bevallása szerint harminc éves koráig huszárhadnagy szeretett volna lenni, utána pedig "egyfolytában" püspök, hogy leimátkozza a bűneit. Több, mint három évtizede élek boldog házasságban, ez már az "imátkozás" korszaka. Előtte megvolt a "huszárhadnagy", ha a számok nem is egészen pontosak...

Azt hiszem, mindannyian láttuk, hogy "Mi kell a nőnek?.

Oktassanak ki kérem szépen, hogy mi kell a férfinak, mi után megy, hadd tudjam meg így utólag, hogy milyen is egy igazi férfi...

Köszönettel; derűs estét!

2018. nov. 17. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek így ezzel a rizsával mi értelme van?

A második felétől már elmész a nők irányába, de ott sem leszel sokkal okosabb. Hogy jön ez ide? Na mindegy.

Válasz: az, hogy milyen az igazi férfi, attól függ, hogy nő vagy férfi fogalmazza-e meg ezt a gondolatot.

Nőként azt tudom mondani, hogy SZÁMOMRA az igazi férfi az,aki nem reked meg a "szex-pénz-hatalom" hármasban, hanem elvei vannak, amik szerint próbál élni. És természetesen értékeli és tiszteli a társát és a gyerekeit, bár nem hagyja magát kihasználni. Nem teper a hatalomért, nem a pénz az istene és a jó szexet a kapcsolatában keresi és adja meg.

Sajnos kevés ilyen férfi van, és én ezerszer többre értékelem őket, mint az ilyen teperős, nagyszájú sikerembereket.

2018. nov. 17. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Na én mer az első 4 gaz becézgetésen ki égtem😂😂😂😂😂

Jezusom ki mond ilyet egy nőre? 😂😂

2018. nov. 17. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:

El kene már felejteni ezeket a hülyeségeket hogy egy igazi férfi ilyen meg oylan ezt kell tennie stb. Értelmetlen ez a társadalom által elvárt hülye beskatulyázás

Mindeki más , más értéket képvisel

Nem létezik olyan hogy igazi férfi, vagy nő

Hülyeség megfelelni ilyen társadalmi “szabályoknak “ pláne ha az ember nem érzi magát jól benne

2018. nov. 17. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
4sorig jutottam el, mert borzasztóan idegesítő a megfogalmazás, megszólítás pláne! Milyen az igazi férfire válaszolok. Talpra esett, sportos, igényes és ad egy biztonságérzetet. Ezt lehet érezni. De mindenkinek más, nem kezdem el sablonosan kategóriákba szedni. Lényeg biztonság, megbízhatóság számomra! Kocsit lexarom soha nem is érdekelt. Jah és ne becezzen így ahogy te... Kritikán aluli bocsi.
2018. nov. 17. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

A kérdés exhibicionista és pökhendi, de azért válaszolok.

Minden nőnek az az igazi férfi aki megfelel az igényeinek. Minden nőnek más az igénye: pénz, hatalom, jellem, külső tulajdonságok, stb.

2018. nov. 17. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig, mert hányingerem volt màr az elejèn. Válaszom annyi, hogy te egy ócska pancser vagy.
2018. nov. 17. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Az igazi férfi nem eladó hatalomért, pénzért vagy pi*áért és szokott enni meg szarni is mellé.

32/f

2018. nov. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!