Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a menyasszonyomnak, hogy törődhetne többet magával anélkül, hogy sértődés lenne?

Figyelt kérdés
Menyasszonyomat nagyon szeretem, van egy 2 éves kislányunk is. Jövő nyáron lesz az esküvőnk. Észrevettem egy ideje hogy nem elégedett magával, pl mert karikás a szeme van a korán öregszik a bőre (26 éves). Főnökömnek van barátnője, ő már 31 éves de hibátlan az egész nő és a bőre is és hallottam ahogy beszélgetnek a könyvelő csajjal hogy kollagént iszik meg mindenféle krémeket használ meg szérumokat. Én menyasszonyom nem használ semmi ilyet de szerintem biztos segítene rajta. Hogyan mondjam meg neki? Nem akarom hogy az legyen hogy nekem ő már nem is tetszik
2019. okt. 17. 12:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
98%

Elviszed havonta 2 napra wellnessezni, hogy kipihenje magát. Ott befizeted kozmetikushoz. Veszel neki egy kondibérletet. A kisgyerek sok munka. Sokat segítesz otthon. Takarítás, fürdetés, főzés, bevásárlás. Vigyázol a gyerekre amíg elmegy futni vagy konditerembe. stb.

F

2019. okt. 17. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mibe fogadunk hogy a főnök barátnőjét az irodában látod kisminkelve, csiniben, a menyasszonyodat pedig otthon egy takarítás és egy gyereketetés között?
2019. okt. 17. 18:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Fizesd be wellness hétvégékre, masszázsokra, edzőhöz, kozmetikushoz, relaxációs tanfolyamra. Ha győzöd pénzzel, egy idő után látszani fog az eredmény. :)
2019. okt. 17. 21:47
 14/20 anonim ***** válasza:
12%
beszélj vele,én egyre csak csunyuló nőt már a helyedbe el se vennék,és ez még csak a kezdet:D
2019. okt. 17. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám rendszeresen iszik kollagént, ezzel egy időben jár kozmetikushoz kezelésre (1-2 havonta egyszer). Nem tudom melyiktől, esetleg attól, hogy a kollagén az plusz víz és több vizet iszik, de látványosan kevésbé ráncos a bőre, mint pár éve. Sajnos nem tudom, melyiktől lett ennyivel jobb a helyzet, de én tényleg újra és újra rácsodálkozok. Persze a rosszabb napok így is látszanak rajta, de összességében sokkal szebb a bőre. Ráadásul ő már lassan 50 lesz. Ez a pár apróság megér egy próbát (de nem 1-2 hónap után kell változást remélni). A genetika is tényező természetesen, ezt nem vitatom.
2019. okt. 18. 00:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A plusz vizet úgy értem, hogy por formájú a kollagén, vízben kell oldani. De amúgy is igyekszik többet inni.
2019. okt. 18. 00:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a sok választ, szó nincs róla hogy ne tetszene a menyasszonyom vagy nem szeretném, de vak nem vagyok. A főnök nőjére sem vagyok ráindulva de látom amit látok. Nem gyakran látom amúgy nem dolgozik nálunk csak néha beugrik és nem csak sminkben láttam már így azért látom milyen állapotú a bőre. A gyerek körül pedig segítek ahol tudok, ma is egész délután velem volt míg menyasszonyom a kertben dolgozott, erre nincs panasz
2019. okt. 18. 00:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Pihenés (gyerek nélkül), elegendő alvás, megfelelő vitamindús táplálkozás, elegendő vízivás és kozmetikai kezelés (pl. tű nélküli mezoterápia = vitaminokat és hidratáló anyagokat juttat a bőr mélyebb rétegeibe). Ennyin múlik, persze a genetika is számít, de ezekkel önmagához képest mindenki szebb tud lenni.
2019. okt. 18. 09:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek körül pedig segítek ahol tudok, ma is egész délután velem volt míg menyasszonyom a kertben dolgozott"

Ez aztán igazán nagy segítség:DD

2019. okt. 18. 20:01
 20/20 anonim ***** válasza:
XDDDD
2019. okt. 21. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!