Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szerelem? Ha te is szeretsz és téged is viszont szeretnek.
18/L vagyok, még soha nem volt kapcsolatom, és nem is csókolóztam. Nem tudom mért, gyakran megakadunk a srácokkal és pár találkozás után nem kellek egyiknek se...
Szval elmondjátok, h milyen érzés? Kíváncsi vagyok...
"...amikor összeszorul a gyomrod ha csak msnre jelentkezik is be.."
amúgy én el tudom képzelni.a filmekből is főleg.nagyon át tudom élni;)
szerintem ez a legjobb érzés az egész világon.ha voltál már szerelmes biztos gondoltál rá h mi lenne ha ő is szeretne..csak képzeld el.
hát nekem viszonzott még nem volt:/
egyszer már voltam szerelmes..másfél évig:D
14/L
Soha nem voltam még úgy szerelmes, hogy az viszonzott lett volna.
Remélem egyszer legalább ebben a büdös életben, érezni fogok ilyet.
20F
A viszonzatlan szerelem olyan, mint egy nagy, büdösnagy mocsár.
A viszonzott szerelem csodálatos. Látom minden hibáját, ő is az enyémet, és ennek ellenére szeretjük egymást. Nem tudom megfogalmazni, a szó erre nem elég. Talán ezt érezheti a kirakós, mikor az utolsó darab a helyére kerül.
Például olyan, hogyha a párod és egy görög isten között kéne választanod, vakon is a párodra böknél. A hibáin nem felhúzod magad, hanem nevetsz. Ha este lefekszel, és nincs ott, úgy érzed magad, mintha 1 napig nem innál, és egy pohár víz után sóvárognál. Ha öleled, azt olyasmi érzésként tudom elképzelni, amilyen az anyaméhben lehetett. Becsukod a szemed, nem látsz, nem hallasz szavakat, csak zajokat, egybemosódnak a hangok, és csak a melegség van és az illata. Egy ruhadarabját egész nap el tudod szagolgatni, rá gondolva. A mondatot, amit elkezdtél, ő fejezi be. Ha belenézel a szemeibe, megborzongsz. Ha várod őt az állomáson, a gyomrodban egy ólomsúly van, a percek óráknak tűnnek, és mikor meglátod, mintha egy szikla alól másznál ki.
És milyen a szerelmi bánat? Képtelen vagy aludni, úgy érzed, valami a torkodban van, amitől nem kapsz levegőt, az egész testeden egy páncél van, nem tudsz enni, inni, semmire nem tudsz koncentrálni, minden egyes tárgyról, mondatról ő jut eszedbe, egy-egy mozdulata, végtelenszer lejátszod fejedben a képet, amikor először találkoztatok, próbálod felidézni az érzést, hogy milyen volt, mikor megcsókolt, a hangját, mikor azt mondta: 'drágám', az érintését, és mihelyst felidézted könny szökik a szemedbe, és próbálod elnyomni, menekülni akarsz, de ő mindig egy lépéssel előtted van. Csak fekszel az ágyon, nézed a plafont, üres a fejed, könnyek az arcodra száradva, a szemed dagadt a sírástól. De ne aggódj! Ez az érzés is elmúlik, és jön egy újabb szerelem:)
Kedves 18:00-ás. Én mertem lépni. És semmi nem változott. Úgyanúgy szeretem...
Könnyebb lenne feledni, ha biztosan tudnám, h ő nem szeret, de kétséges között vagyok most rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!