Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés a szerelem? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a szerelem? Ha te is szeretsz és téged is viszont szeretnek.

Figyelt kérdés

18/L vagyok, még soha nem volt kapcsolatom, és nem is csókolóztam. Nem tudom mért, gyakran megakadunk a srácokkal és pár találkozás után nem kellek egyiknek se...

Szval elmondjátok, h milyen érzés? Kíváncsi vagyok...

2010. júl. 16. 15:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer hallottam egy kissé otrombának tűnő de szerintem rendkívül találó mondást erre a kérdésre: "Szerelmesnek lenni olyan mint behugyozni, mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét"
2010. júl. 16. 16:18
 12/20 anonim ***** válasza:
annyit tanultam meg a szerelemről, hogy én tök jól megvagyok nélküle is....
2010. júl. 16. 16:21
 13/20 anonim ***** válasza:

"...amikor összeszorul a gyomrod ha csak msnre jelentkezik is be.."

amúgy én el tudom képzelni.a filmekből is főleg.nagyon át tudom élni;)

szerintem ez a legjobb érzés az egész világon.ha voltál már szerelmes biztos gondoltál rá h mi lenne ha ő is szeretne..csak képzeld el.

hát nekem viszonzott még nem volt:/

egyszer már voltam szerelmes..másfél évig:D

14/L

2010. júl. 16. 16:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Soha nem voltam még úgy szerelmes, hogy az viszonzott lett volna.

Remélem egyszer legalább ebben a büdös életben, érezni fogok ilyet.

20F

2010. júl. 16. 17:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A viszonzatlan szerelem olyan, mint egy nagy, büdösnagy mocsár.

A viszonzott szerelem csodálatos. Látom minden hibáját, ő is az enyémet, és ennek ellenére szeretjük egymást. Nem tudom megfogalmazni, a szó erre nem elég. Talán ezt érezheti a kirakós, mikor az utolsó darab a helyére kerül.

2010. júl. 16. 17:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Például olyan, hogyha a párod és egy görög isten között kéne választanod, vakon is a párodra böknél. A hibáin nem felhúzod magad, hanem nevetsz. Ha este lefekszel, és nincs ott, úgy érzed magad, mintha 1 napig nem innál, és egy pohár víz után sóvárognál. Ha öleled, azt olyasmi érzésként tudom elképzelni, amilyen az anyaméhben lehetett. Becsukod a szemed, nem látsz, nem hallasz szavakat, csak zajokat, egybemosódnak a hangok, és csak a melegség van és az illata. Egy ruhadarabját egész nap el tudod szagolgatni, rá gondolva. A mondatot, amit elkezdtél, ő fejezi be. Ha belenézel a szemeibe, megborzongsz. Ha várod őt az állomáson, a gyomrodban egy ólomsúly van, a percek óráknak tűnnek, és mikor meglátod, mintha egy szikla alól másznál ki.

És milyen a szerelmi bánat? Képtelen vagy aludni, úgy érzed, valami a torkodban van, amitől nem kapsz levegőt, az egész testeden egy páncél van, nem tudsz enni, inni, semmire nem tudsz koncentrálni, minden egyes tárgyról, mondatról ő jut eszedbe, egy-egy mozdulata, végtelenszer lejátszod fejedben a képet, amikor először találkoztatok, próbálod felidézni az érzést, hogy milyen volt, mikor megcsókolt, a hangját, mikor azt mondta: 'drágám', az érintését, és mihelyst felidézted könny szökik a szemedbe, és próbálod elnyomni, menekülni akarsz, de ő mindig egy lépéssel előtted van. Csak fekszel az ágyon, nézed a plafont, üres a fejed, könnyek az arcodra száradva, a szemed dagadt a sírástól. De ne aggódj! Ez az érzés is elmúlik, és jön egy újabb szerelem:)

2010. júl. 16. 18:00
 17/20 anonim válasza:
18:00 kommentje nagyon tetszett, nagyon találó volt! Én 22 vagyok, és még nekem sem volt barátom, szóval sajnos én sem tudom, milyen érzés lehet, de ne aggódj, te még egyáltalán nem vagy lemaradva semmiről, hidd el, gyorsan megtalálod majd azt az egyetlent, akitől igazán kalimpál a szíved :)...remélem, én is...
2010. júl. 16. 19:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek(18:00) nagyon jó, köszi, h leírtad ezt nekem. Mindenkinek kívánom, hmegtalálja az igazit:) Én most úgy érzem, hogy megtaláltam, csak ő nem tudja...
2010. júl. 16. 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:
18:00 vagyok: ne keseredjetek el! Kedves kérdező, te ne habozz lépni, hidd el, ha nem lépsz, azt örökre megbánod, ha lépsz, de csalódsz, azt csak kis időre. Az utolsó válaszoló pedig szintén ne aggódjon, a szerelem rendszerint akkor talál ránk, ha nem számítunk rá!
2010. júl. 16. 20:29
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves 18:00-ás. Én mertem lépni. És semmi nem változott. Úgyanúgy szeretem...

Könnyebb lenne feledni, ha biztosan tudnám, h ő nem szeret, de kétséges között vagyok most rendesen...

2010. júl. 16. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!