Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar monogám kapcsolatot?
A barátommal kb fél éve vagyunk együtt és felhozott párszor egy témát amire nem tudtam mit mondjak és ő se nagyon.
Ez az, hogy neki nagyon fontos a szex az életében és igénye van másra/másokra is, vagyis nem akar monogám kapcsolatot.
Én nem akarom őt megfojtani a kapcsolatunkkal, ha neki ez tényleg olyan hihetetlenül nagy igénye, akkor csinálja. Viszont valószínűleg szép lassan elundorodnék tőle és kiszeretnék belőle, mert engem taszítana valószínűleg a szituáció.
Ha viszont akkor továbbra is monogám kapcsolatot folytatunk akkor még ő fogja bezárva érezni magát, hogy le kell mondania egy számára fontos dologról, és akkor gondolom ő fog szép lassan szakítani.
Nincs megoldás, igaz? Egyik sem jó opció(?)
Ennyi, vége a kapcsolatunknak?
"Nincs megoldás, igaz? Egyik sem jó opció(?"
- De van megoldás. Csak te (még) nem akarod látni.
Megnéztem a videót, egyáltalán nem irreleváns! Sőt, valójában nagyon is fején találja a faszi a szöget.
Hasonlót próbáltam a barátnőmnek én is elmagyarázni, akit csak kihasználnak meg eldobnak állandóan, mint egy rongyot és erről panaszkodott..
Ejjjhhh de kis naiv vagy kérdező... még hogy nincs melletted más...meg nem egy fax... Jajjjj, hogy lehet valaki ilyen vaksi és hihetetlenül cukker baby, hogy nem lát a szerelemtől az orránál tovább... 😂
Sajnálom kérdező, de aki fél év után ezzel a témával hozakodik elő, az igen is hogy teljesen rád unt, és egyértelmű hogy van valaki még neki melletted és így akar tőled valamilyen szinten megszabadulni. Vagyis, éppen hogy nem egészen megszabadulni, hanem inkább a kapcsolat lazítására akar téged rávenni.
Magyarán eddig is csak szex kapcsolatot akart veled, se többet se kevesebbet! Itt csak te gondolsz többet mint ami! Éppen ezért jelezte feléd, hogy csak dugjatok, de közben mást is dugni fog, míg nem jön egy olyan akibe szerelmes lesz.
Persze, "szeret". Nagyon "szeret". Dugni! De nem téged szeret, csak azt ami a lábad között van! És sok más lányka lába között... Ő nem szeret, max csak kedvel annyira, hogy megdugjon.
Lépj ki, hagyd mert úgy sem fog téged úgy szeretni, ahogy azt te akarod és ahogy te szereted! Ő nem téged akar! Egyértelmű!
Sajnalom, hogy ilyen valaszokat kaptal. "Biztos, hogy mar meg is csal"; szomoru, hogy sokan tenyleg ennyire biztosak ebben.
En viszont biztos lennek a helyedben a tapasztalataimbol itelve, hogy nem csal meg. Ha tobbszor is felhozza, szeretne kompromisszumra jutni.
Te azt irod, hogy el tudnad kepzelni, hogy "akkor csinalja". Ez mar eleg nagy lepes, a legtobb embernel ez szoba sem johetne (mint latod a valaszoloknal). Es hogy "valoszinuleg" kiszeretnel belole emiatt. Es ha nem? Az is lehet, hogy raeszmelsz, hogy neked is jobban bejon a poligam kapcsolat:)
En mar voltam poli kapcsolatban es tudom, hogy egyelore nem szeretnem megegyszer, de annyit megtanultam, hogy a nem-monogam kapcsolatok EGYALTALAN nem jelentik azt, hogy az ember nem szereti es tiszteli a parjat. Tapasztalataim szerint sokkal tobb idot es energiat fektetnek bele az ilyen parok a kapcsolatba, mint a monogamok.
Esetleg olvasgass rola, nekem a "More than two" cimu konyv sokat segitett.
28N
"Tapasztalataim szerint sokkal tobb idot es energiat fektetnek bele az ilyen parok a kapcsolatba, mint a monogamok."
:D Attól függ, hogyan nézzük, de ezen jót nevettem. :) Ha ezt komolyan írtad, érdekes kapcsolataid voltak eddig.
Te nem gondoltál arra, hogy kipróbáld, milyen lenne poligám kapcsolatban élnetek?
Én voltam 2 nővel poligám kapcsolatban, sokkal jobban működött a szex, mint egy átlagos kapcsolatban.
# 20
De gondolom nem véletlen a múlt idő (volt), illetve csak a szexet emelted ki. Ha annyira jó volt, miért nem vagy még benne? :) A jó szexhez nem kell poligám kapcsolat, ez nem érv.
Akinek meg monogám kapcsolatban is jó a szex, hü_lye lenne szétcseszni. - Akinek ez nem adatit meg, én teljesen megértem.. Csak jelzem, hogy van, akinél működik a szex IS.
Persze mindenki úgy boldogul ahogy tud és akar, messze nem azt mondom, hogy a monogám kapcsoltok csak jók lehetnek. Én is látok sok rosszat is. De én inkább úgy látom, a poligám is csak egy pótlék, amit egy hézagot betöm, mert nincs jobb. Egyik nem jobb a másiknál.
Itt most kicsit sarkítva csak a rossz kapcsolatot hasonlítjátok össze a poligámmal.. ÉS mi van a jó monogám kapcsolattal, ami kielégíti az igényeket? Azzal már nehezen ér fel.. Pedig van olyan is. HA a sz.arral akarok összehasonlítani bármit, nyilván könnyen kihozom bárkinek melyik a jobb.. De ez csúsztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!