Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok fogadni, ha a párotok önkényesen abbahagyja a mentális problémájára szedett gyógyszert?
Párom pánikbeteg, szorongó. Az orvosa világosan megmondta, hogy muszáj szedni az antidepresszánst, mert ha nem, akkor elkerülhetetlen, hogy kórházban fekve végezze időről időre, még ha pillanatnyilag jól érzi magát, nincsenek rohamai. Határozottan elmondta, hogy semmi "lelki" háttere nincs, ez hormonális probléma a barátnőmnél, ami miatt a sok szorongástól évről évre még agresszívabb is lehet.
Ezzel szemben ő önkényesen abbahagyta a gyógyszert és pszichológushoz jár helyette beszélgetni.
Nagyon sok feszültséget okoz ez köztünk mostanság. Ti mit gondoltok?
Nem az epilepszia miatt szorongsz, hanem mert a szorongást választod. Én is évekig választottam a szorongást, és az lett az eredménye, hogy totál lebetegedtem. Szívritmuszavart is diagnosztizáltak többek között. Ne meggyógyultam, ahogy tudatosan elkezdtem a szorongás fölé emelkedni. Régen még az is nehézséget okozott, hogy elmenjek a boltba, most pedig tökéletesen felszabadult és békés vagyok, teljesen mindegy, épp mi történik.
Tegnap 23:03
Azért a szorongást ne hasonlítsd össze az epilepsziával. Mert az epilepszia egy komoly betegség. A szorongásból kigyógyultál, mert az könnyebb volt ennyi.
Nem.Nem fogadnám el.
Mindenki milyen romantikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!