Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti el tudnátok fogadni, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudnátok fogadni, ha a párotok önkényesen abbahagyja a mentális problémájára szedett gyógyszert?

Figyelt kérdés

Párom pánikbeteg, szorongó. Az orvosa világosan megmondta, hogy muszáj szedni az antidepresszánst, mert ha nem, akkor elkerülhetetlen, hogy kórházban fekve végezze időről időre, még ha pillanatnyilag jól érzi magát, nincsenek rohamai. Határozottan elmondta, hogy semmi "lelki" háttere nincs, ez hormonális probléma a barátnőmnél, ami miatt a sok szorongástól évről évre még agresszívabb is lehet.

Ezzel szemben ő önkényesen abbahagyta a gyógyszert és pszichológushoz jár helyette beszélgetni.

Nagyon sok feszültséget okoz ez köztünk mostanság. Ti mit gondoltok?

2019. okt. 12. 15:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Meg hanyszor irod ezt ki? Szerencsetlen nodnek toled kene megszabadulnia... Rogton elmulna a 'hormonalis panikbetegsege'.
2019. okt. 12. 19:30
 12/17 anonim ***** válasza:
3%
Hogy tud valaki egy ilyen férfival élni?
2019. okt. 12. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
16%

Nem az epilepszia miatt szorongsz, hanem mert a szorongást választod. Én is évekig választottam a szorongást, és az lett az eredménye, hogy totál lebetegedtem. Szívritmuszavart is diagnosztizáltak többek között. Ne meggyógyultam, ahogy tudatosan elkezdtem a szorongás fölé emelkedni. Régen még az is nehézséget okozott, hogy elmenjek a boltba, most pedig tökéletesen felszabadult és békés vagyok, teljesen mindegy, épp mi történik.

2019. okt. 12. 23:03
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Tegnap 23:03

Azért a szorongást ne hasonlítsd össze az epilepsziával. Mert az epilepszia egy komoly betegség. A szorongásból kigyógyultál, mert az könnyebb volt ennyi.

2019. okt. 13. 00:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem.Nem fogadnám el.

Mindenki milyen romantikus

2019. okt. 13. 09:17
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
46! Ne te akard már megmondani, hogy a szorongás miatt vagyok epilepszias! Csak jobban ismerem a saját betegségem! Először jelentkezett az epilepszia, utana depresszió, szorongás. Hidd el, gyógyszer nélkül is próbaltuk orvosokkal, nem javult, rohamaim voltak, egész nap eletképtelen voltam. Nem értem mit nem lehet felogni azon, ha az agynak működési zavara van??? Sőt kémiai egyensúlya is felborul. Kicsit olvass utána mi az az epilepszia. Majd ha egész nap görcsbe rándul a kezed, dadogsz, kimaradnak pillanatok, minden fény és hanghatásra rosszul leszel... megtudnad kell a gyógyszer! De olyan agymosott emberrel mint te nem vitatkozom. Most normális életet èlek. Gyógyszerek nélkül szobanövèny lennék. Te könnyen beszélsz, neked csak sima pszichés gondjaid voltak, melyből simán kigyógyulhat az ember... örülj neki és ne oktass ki olyat, aki betegen született, beteg szülőtől.
2019. okt. 13. 12:36
 17/17 anonim ***** válasza:
45%
Én meg a férfi helyében menekulnek de most!
2019. okt. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!