Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha rosszul vagyok a párom testvérétől?
Nagyszájú, mindenkinél különbnek gondolja magát, miközben semmire nem vitte még lassan 30 évesen. Se munkája, se semmilyen képesítése, a szülei tartják el.
Engem kritizál és a családomat, hogy nem vagyunk elég gazdagok, pedig jobban állunk mint ők, de nyilván én nem dicsekszem mert felesleges hülye emberrel vitatkozni. Meg baráti társaságban is kijelenti hogy neki van a legtöbb pénze. (egy másik férfinak ugyanott rendes munkahelye, új kocsija és két ingatlana van)
Ezen kívül is kritizált már, rászólt a párom, de igazából azt sem szeretném ha miattam veszekednének. Hogyan lehetne úgy leépíteni, hogy ne legyen sehol sem sértődés? Miért viselkedik így egy ember? Ezzel saját magát égeti.
Mivel a szüleivel él így heti szinten látom.
Nyilván van valami a viselkedése hátterében amiről nem tudsz. Lehet hogy segg de valószínű nem ok nélkül az.
Próbáld elfogadni hogy ő a párod testvére ezen nem tudsz változtatni. Egyik fülön be, másikon ki ami a megjegyzéseket illeti. Ne foglalkozz vele, mit számít a véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!