Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiukat mennyire zavarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiukat mennyire zavarja, ha 1 lány szörös?

Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy a lábamat meg a honaljamat borotválom, de a karomon nagyon szörösödök... és és sajnaos olyan vagyok hogy sok az ösztrogén bennem és a hatáman meg a hasamon is van ször... de durva de azé lehet látni...
2008. nov. 16. 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

A karodról szedesd le. Igen ronda.

A többi helyen még csak hagyján... a mellbimbód körül nincs? Ott se legyen (már, ha látják. Ha még nem, akkor mindegy).

És arra is vigyázz, hogy ne legyen erős szagod. Akiben sok a tesztoszteron ÉS még nagyon szőrös is, az különösen hajlamos erre.

2008. nov. 16. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Ezzel a problémával orvoshoz is el tudsz menni.

De kozmetikusnál kezd, hogy esetleg ő milyen módszert javasol.

De nagy valószínűséggel ő is fel fogja vetni az orvos lehetőségét.

2008. nov. 16. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

es az orvos mit tud tenni a szoros testevel, meg a lehetseges izzadekonysagaval???

szerintem csak akkor szortelenits, ha teged is feszelyez, es gatlasos vagy miatta! par evtizede me'g a labukat se szortelenitettek a nok,es megis jol megvoltak, ez a divat hibaja, h mindekinek komplexusa van emiatt! ha latszik es zavar, menj el kozmetikushoz, nem kell szegyelni!

2008. nov. 16. 20:14
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
ne hogy mar a ferfiak elvarasainak megfeleloen eld minden percedet. Vannak olyan helyek, ahol altalaban javasolt szortelenitenu,ha lany az illeto, en ide sorolom a labat, a honaljat es a nemiszervet. Na most ezen felul, izlesek es pofonok, szerintem a karodat nem kene, nem hiszem, hogy annyira szoros. Ha a hatadon van szor, akkor azt lehet, hogy le kene szedetni, illetve ha van kis bajszod, akkor azt is le kene gyantazni. De az a lenyeg, hogy te hogyan erzed jol magadat.
2008. nov. 16. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát a legtöbb pasit zavarja ha egy lány szőrős!Legalábbis az én fiúismerőseimnek ez a véleménye!pl:láb,hónalj,nemi szerv.

A karodnál semmiképpen ne borotválkozz!Gyantázz vagy szőkitesd ki kozmetikusnál,hogy ne erősödjenek a szálak.

2008. nov. 16. 22:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos csupán meg tudja állapítani, hogy esetleg mi lehet a "baj" forrása, nem is tudom, szerintem igen, ugyanis ismerősömnek is voltak hasonló problémái.

És gyakran a hormontultengés az oka, amire orvos tud felírni rendes gyógyszert, vagy csak szimplán horon tablettákat, amit nem úgy kell elképzelni, mint egy fogamzásgátló tabletta mennyiségű hormontablettát, hanem jóval kevesebb van benne, de hatékony.

És igen, kozmetikus is ajánlhatja ezt a módszert, hogy menj el orvoshoz, ő megmondja, hogy hova menj, milyen specifikus orvost igényel ez a gond.

És ettől még nem kellett vlna lepontozni...

Mindegy, ahogy sokan érzik, de higgyétek el, orvos is segíthet.

2008. nov. 16. 22:45
 7/14 anonim válasza:
Nem kell ide sokat írni hisz a kérdése annyi h zavarja-e őket: Erre a válasz jelenleg igen 20 évvel ezelöt még oké lett volna...
2008. nov. 17. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
szerintem a karodat ne szedd ki. nekem is szőrös a karom , szinte majdnem mind1ik srac megszolja de en ugy vagyok vele hogy ha szeret nem zavarja. meg amugy is mit erdekel mit gondolnak ?
2008. nov. 17. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
ja és még annyi hogy a hasadat csipeszzel szedd ki . en is azt teszem , ha hozzászoksz nem fájdalmas. de 1 szortelen has az szerintem fontos, mert az szexi
2008. nov. 17. 19:03
 10/14 A kérdező kommentje:
a hormon tableták mit csinálnak??? mennyit segitenek... am. köszönöm az eddigi válaszokat:)
2008. nov. 17. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!