Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jót tenne egy szünet?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, a párom 24éves. Iskolába járok, otthon lakom, ő dolgozik és ő is a szüleivel él. Másfél éve járunk.

Mostaban egyre többször előfordul, ha együtt vagyunk a párommal akkor írogat neki az anyukája, fel is hívja állandóan hétvégén,hogy mikor jön, ugorjon be a boltba stb. Nekem már az agyamra megy, de a párom ezt tartja természetesnek. Én nem fogom mondani beki, mert a szüleit nagyon tiszteli. Ha mondanám neki én lennék a rossz és azt mondaná nem igaz amit mondok.

Mindig ugrik ahogy anyukája szól neki, és velem meg alig foglalkozik. Mondtam neki, hogyha én nem léteznék akkor is minden ugyanugy történne körülötte. Erre azt mondta hogy butaság, nem így van. Mégis azt érzem, semmit nem szervez velem,néha elmegyünk moziba. Legutóbb is elmentünk és otthon az anyukája gonoszan nézett ránk,hogy így egyedül kellett fát pakolnia. Amugy meg kedveskedik meg ugy csinálja mintha bírna, de már ugy érzem, hogy el akar üldözni, nehogy elvegyem a fiát mellőle.

Azért gondoltam egy szünetre, hogy észre venné a barátom, hogy tényleg minden ugyanugy menne akkor is ha nem vagyok ott. És akkor talán az anyukája még kevesebbszer hívogatná..

Vélemény? Vagy ti mit tennétek? Már nagyon el vagyok keseredve.

2019. okt. 6. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább vess véget ennek. A fiúnak 24 évesen már nem a szüleitől kéne függeni, még ha ott is lakik. Nem fog változni hosszútávon, mert neki is kényelmes így.
2019. okt. 6. 17:05
 2/8 Savlekotő ***** válasza:
100%
24 éves? Felejtős,aki 24 évesen még anyatejfogyasztó az 30 ason is azt fogja szívni
2019. okt. 6. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Szeretem, hiányozna, és nem tudom hogyan csináljam hogy jo legyen.
2019. okt. 6. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk magatoktól is eszetekbe juthatna segíteni a szüleiteknek, és akkor nem kellene irogatni meg hívogatni...
2019. okt. 6. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként ti nem szégyellitek magatokat, hogy az anyukának kellett fát pakolni, amikor ott volt 2 életerôs fiatal? A Ti seggeteket is melegíti az a tûz, nem?
2019. okt. 6. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Ha nem volt egyértelmű akkor ha ott vagyok akkor MINDIG segítünk, ha egyedül van otthon a párom a szüleivel akkor meg ő segít állandóan.

Anyukaja olyanért hívja fel hétvégén amikor nálam can, hogy mikor megy haza? Meg menjen már be venni a boltba tortadarát, vagy bármit. Amikor az anyukájának 5 perc lenne elugrani a boltba ottjonról.

Szoval nem kell annyira félteni azt a nőt.

Nyugodjatok meg, mindig ott vagyunk segíteni szó nélkül..

Én azt mondom nekem ez sok, hogy mi kettőnkre szinte soha nincs időnk, és ez olyan természetes hogy ugy ugrál ahogy fütyülnek neki (szülei).

2019. okt. 6. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem volt világos, hogy szoktatok segíteni. Nézd. A barátod olyan, amilyen. El tudod ôt fogadni ilyennek? A szünet csak arra jó, hogy mélyítsétek a szakadékot kettôtök között. Megoldást kellene találnotok. (nem bûnöst meg hibást, hanem megoldást). De ha szünet címén külön-külön duzzogtok, abból nem lesz megoldás.
2019. okt. 6. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként ti nem szégyellitek magatokat, hogy az anyukának kellett fát pakolni, amikor ott volt 2 életerôs fiatal?"

Na álljunk azért meg egy pillanatra.

Pont ez a baj ebben az országban, ezért hagyják el magukat már 60 évesen az emberek, mert ezt táplájátok beléjük, meg ők is magukba. Hogy ő már idős, neki már nem kéne ezt meg azt csinálni.

Más országban egy 60 éves még utazgat, kertészkedik, dolgozik, mindent (is) csinál, úgy néz ki mint egy 50 éves. Nálunk ellenben már szinte mozogni nem bírnak, úgy néznek ki, mint egy 70 éves...

Lehet lepontozni meg egyet nek érteni, de nyugodtan ki is lehet menni az utcára megnézni, hogy igazam van.

Mennyi lehet a kérdező barátjának az anyukája? Max. 45 éves? Nem tudom mikor szülte, de tegyük fel, hogy 45-50 éves. Ez a kor miért tenné alkalmatlanná a farakodásra? Jézusom... Vagy hogy lemenjen a boltba?

Na mindegy. Elég nagy baj, hogy ennyit ne tudjon megcsinálni. Dédim belehalt volna a szégyenbe, ha hagyja, hogy más csinálja helyette a dolgát. És ez nem jelenti azt, hogy nem segít neki az ember...

Kérdező, felesleges a szünet. Elhiszem, hogy szereted, de nem úgy néz ki, hogy ő annyira viszont szeretne.

De persze te életed, te tudod. Én valószínűleg elhagynám.

2019. okt. 7. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!