Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vitiligo = örök egyedüllét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vitiligo = örök egyedüllét?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron jöttek ki rajtam pigmenthiányos foltok a kezeimen, a szemem körül és a nemi szervemen és mivel gyógyíthatatlan betegségről van szó teljesen összetörtem lelkileg és félek még emberek közé is menni. Van olyan Nő aki elfogadja ezt a betegséget vagy ez mindenképp egy taszító dolog?
2019. okt. 5. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ez nem ilyen remes azert. inkabb te nem tudod elfogadni magad. ha amugy sportos vagy, jokepu, nincs gond. ha nem igazabol akkor se:D de nyilvan ha helyes vagy elobb lesz nod. talan nehany idiota pitcha akad ezen fent de olyanok nem is kellenek hidd el.
2019. okt. 5. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem olyan vészes, akkor biztos találsz olyan hölgyet, aki elfogad vele.

Ha durvus, akkor gyűjteni kell plasztikai műtétre, biztos van rá megoldás. MJ-ből is képesek voltak fehér embert csinálni. :D Ne legyél elkeseredve.

2019. okt. 5. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Unokatesómnak van vitiligoja, házas, szeretik egymást a feleségével, második gyermeküket várják. Ő sportol, ad magára, szerintem jól is néz ki, nekem fel se tűnnének a foltjai, ha nem tudnám.
2019. okt. 5. 20:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha te elfogadtad, utána próbálkozz lányoknál.
2019. okt. 5. 20:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs probléma vele.

Én nőként nem gondolom, hogy ez baj lenne, sőt, csúnyának se gondolom.

Például itt van ez a pasas [link]

Ő a divatiparban dolgozik, többnyire sminket visel, viszont előfordult, hogy megmutatta magát. Hogyha téged zavar, esetleg tegyél magadra alapozót, hogy ne látszódjon. Menj nyugodtan emberek közé, ne zavarjon. Lesz, aki megbamul téged, de ne érdekeljen.

2019. okt. 5. 20:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs vele semmi gond. Fogd fel különlegességként. Minden azon múlik, hogy tálalod. Ma már azért eléggé ismert dolog, modellek, reklám szereplők is vannak vitiligóval.

Ha szingli lennék és ismerkednék valakivel, aki amúgy szimpatikus, egy pillanatig sem akadnék fenn ezen. Nem lenne negatívum.

2019. okt. 5. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Ilyenkor azért egy percre állj meg és gondolj bele mit érezhet egy lebénult ember, egy vak vagy egy sclerois multiplexes és gondold át mégegyszer a helyzeted...
2019. okt. 5. 20:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Édesanyámmal is ez a helyzet, neki főként a kezein, karján vannak a foltok. Gyerekkora óta. Érdekes, hogy nekem és a környezetének sem tűnik fel. Eszünkbe sem jut, meg láthatóan senkinek. Csak azért jutott eszembe most, hogy jé, tényleg, neki is ilyen van, mert láttam leírva. És mivel el vagy keseredve miatta, mindenképpen szeretném elmondani,hogy a világon semmiben sem hátráltat ez, hidd el, a párkeresésben sem. Láthatod, hogy a külsőre komoly hangsúlyt fektető szakmákban is karriert lehet vele elérni, pl. divatipar. Anyukám közel jár a 60-hoz és az ő fiatalkorában szerintem nem volt még ennyire ismert és elfogadott a jelenség, mint ma, de neki soha nem volt problémája vele. Soha nem érte hátrány emiatt, se munkában, se magánéletben. Pedig gyerekek között dolgozik, akik kíméletlenül őszinték és kíváncsiak, de nekik is természetes volt és kész. Kamasz korától mindig volt párja, most is boldog párkapcsolatban él hosszú ideje. Szerintem azért, mert sose problémázott rajta, elfogadta magát, így mások is ezt tették, mert magabiztosságot sugároz, az látszik rajta, hogy rendben van így, ahogy van. Hidd el, ez neked is működni fog! Ez mindennel így van, ha elfogadod magad, az látszik rajtad és akkor mások is elfogadnak. Fel a fejjel, ezzel semmi baj nincs.
2019. okt. 5. 20:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ismerősöm, boldog házasságban, 4 gyerekkel. Sosem volt ez akadályozó tényező nála. Fogadd el, és akkor más is el fogja!
2019. okt. 5. 20:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak a derekamon és az egyik lábamon van egy-egy folt, engem nem zavarnak. A kislányomnak szintén a derekán egy ugyanolyan van. Azóta meg rendesen szeretem. Ne zavarjon, ez egyáltalán nem ronda, inkább különleges.
2019. okt. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!