Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismerkedtem egy kétgyermeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy kétgyermekes elvált nővel, szerelmesek vagyunk egymásba, van közeli ismerősötök aki hasonló helyzetben van?

Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 15:55
1 2 3
 21/23 zimonyi attila ***** válasza:
52%
Akkor egy kicsit megerősítem, az igenlők táborát.....az én gyermekem, most 36 éves és már négy éve együtt él Mónikával, akinek két férjtől, két gyereke van, 11 és 14 évesek. Nagyon jól élnek, nagy szeretetben, egyetértésben, ugyan a volt két exférj egy kicsit oltogatja a gyerekeket, de így is minden rendben, mert szeretik egymást!!!! Mi a rendkívüli poén ebben???? A lányomról beszélek..........:))))
2019. okt. 12. 10:02
 22/23 Lippóczy Ákos ***** válasza:
Te is nő vagy talán?
2019. okt. 12. 20:13
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekei gyakorlatilag már felnőttek. Ez már a saját élete, ő dönt róla. Nekem is volt 10 évig egy barátnőm, annak 3 gyereke volt, szintén nagyok, de még tanultak. Nem volt semmi gond, bár a végén mégis szétmentünk. Viszont mai napig jó barátságban vagyunk. Van ez így. Egyébként nem értem, hogy mi a problémád, nem kicsik a gyerekek, hogy el kell fogadtasd magad velük, mint az anyjuk párját.
2019. okt. 13. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!