Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi szerethet engem igazán aki a következőket szokta nekem irni?
.. Nekem nincs mindig időm írni neked
..Úgy látszik, nagyon unatkozol..
Attól, hogy nem kereslek, az eszembe vagy..
Folyton kombinálsz nincsen jobb dolgod..
Sokszor látom, hogy facebookon is már egy ideje fenn van, egyidőben a közeli 2 baratjaval is, de nekem nem ír, ilyenkor szoktam rá irni, ha látom már ideje fenn van, de nekem nem ír, és ezért mindig ideges lesz, ha kérdőre vonom.
Mert hiányzik nekem, és rossz ha nem hallok felőle, de úgy veszem észre ez őt zavarja.
Van hogy csak akkor ír, ha én irok rá.
Sokszor nem merek rá írni, mert "hisztinek" veszi.
Mondta, hogyha van valami azt úgyis megbeszéljük.
Szerintetek túl komolyan veszem a dolgokat és lazitanom kéne?
nekunk kivulalloknak nagyon nyilvanvalo a ferfi uzeneteibol az, ami neked meg nem esett le, hogy a csavo nem szerelmes beled, te viszont nagyon is es csak nyugnek, nyaggatasnak veszi, hogy allandoan cseszteted
egyszer talan megszerethet teged igazan, de ha igy folytatod, akkor tutti hogy elobb pattan le minthogy szerelmes legyen
ne irj ra
tudom, majd megveszel mert annyira hianyzik, de fel kell fognod, hogy o nem rajong erted annyira mint te oerte
azzal csak magadnak artasz, ha allandoan irogatsz neki, mert elobb utobb radun es kalapkabat
az meg kifejezetten gyerekes, hogy feszen leskelodsz utana, hogy meddig van meg fent
van sajat elete, nem tartozik rad, nehogy meg veletlenul szamonkerd rajta, hogy "de lattalak meg feszen miutan tolem elkoszontel" mert akkor ott abban a pillanatban letilt a csavo
ebbol meg lehet szerelem is akar, de ahhoz drasztikus fordulatot kell venned es csokkenteni a rairogatasokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!