Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz így a férfinek?
Ha egy férfi párjának, volt a múltjában fekete férfi, azt mennyire nehéz kezelni a férfinek, ha erről tud a környezetük is?
Mennyire nehéz kezelni a támadásokat a család, munkatársak, ügyfelek, barátok,...részéről, a mindennapokban?
Ha egy not hasznalati targynak tekintesz es ez jelentosen csokkenti szamodra az elvezeti erteke't, neadjisten meg meretbeli hianyossagod is van az onbizalom hiany melle, akkor bizony baratocskam, rohadt nehez lesz.
De igy, hogy kiirtad a kerdest, ez egy remek luzerriaszto lenne. Ugye nem zavar, ha az elozo ferfi az eletemben fekete boru volt? Aki nem menekul sikitva, annak utana el lehet mondani, hogy nyugi, csak vicceltem.
43F
Nem èrtem. Mègis mi a fèszkes fene köze van bárkinek is ahhoz, hogy a párodnak ki volt, milyen bőrű az előző párja? Pláne ügyfelek?? Ez valami vicc? Ès ez mièrt támadási felület? Ugyanolyan ember más bőrszínnel. Ez olyan nagy cucc?
Tèged csak györerek vesznek körül? Sz.r lehet. Na ezt nem tudom hogy tudnám kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!