Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így van? Vagy megszeretem a falusi életet, vagy szakitok vele? És ha vele maradok le kell mondanom minden közös programról, élményről, mert csak a munka nonstop?
Párom falun él, és mivel az apjával nem tartja a kapcsolatot, így ő végez minden ffi munkát, illetve minden egyéb más munkát is .
Hétvégente mikor nem dolgozik mindig megbeszéljük, h mi legyen a közös progi, hová menjünk, mit csináljunk, hogyan töltsük el a hétvégét.
Sajnos ez a kezdeményezés rendszerint kudarcba fullad, mivel neki általában otthon mindig akad tennivaló, feladat, amit meg kell csinálnia.
Az esetek túlnyomó részében ezzel megy el az együtt töltött idő, a hétvégék nagy része.
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy falun már csak ilyen az élet, mindig akad tennivaló, mindig van mit csinálni, vagy elfogadom, vagy szakitok vele,mivel ez úgysem fog változni.
Tényleg ez lenne csak a 2 opció? Vagy megszoksz, vagy megszöksz?
És ez azt jelenti h örökre lőttek a közös progiknak, közös jövőnk sem lehet?
Rá van íratva a ház..Ok. Akkor ő meg akarja tartani és teged is meg akar tartani akkor téged oda akar költöztetni. Te laknál nagyival meg anyucival??
Egy kutyájuk van. Anyuci nagyi nem csinál otthon semmit?
Nekem az az érzésem,higy ki akarják használni mint pasit.
Hétvégente 1 nap a portának 1 nap járjon neked!
Bizony,h ki akarják használni!
Dehogy akar odaköltöztetni, és én am se mennek!
En nyolc eve megszokni akarok, ekezettel, mert ezt az amugy gazdag orszag ot, itt plane pont uri videket, keptelen vagyok megszokni. Mikor mi osszejottunk, egy alpesi orszagban elt, ott mas volt idegenben lenni.
Soha, de soha nem tudom megszeretni, ami nem nekem valo. Amugy faluval nincs bajom, de most mindegy is. Ferjem pedig meg ertem, nem tudna, akarna elni mashol.
Mi ha nem valunk el, amit o nem akar, en konkretan megdoglok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!