Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyutt elek a pàrommal 20 ève ès csak a gyerekeire hagy mindent az korrekt?
Tudni kell hogy 1 kozos gyerekunk van es neki van mèg kettö . Felnottek mar.
Nem vett felesegul mivel elvalt volt mikor megismerkedtunk es igy ez volt az indok, hogy o mar nem hazasodik. Eleg sok vagyona ingatlanja van. A gyerekeinek mar vett lakast amiben èlnek. Sajnos nekem semmim sincsen szegeny csaladbol jottem, hiaba dolgozok kemenyen eddig mèg nem sikerult lakast vennem. Azt tudni kell hogy en apolom a ferjemet mar 10 eve mert betegsegei vannak, amit szivesen teszek mert szeretem. Viszont minap beszelgettunk arrol hogy milesz ha egyszer baj tortenik vele. Es meglepodtem mert azt mondta, hogy akkor a 3 gyereke orokol majd mindent. Es mind szèp is, nem irigylek es senkitol semmit . Csak akkor en meg mehetek az utcara. Es abbol a sok ingatlanbol igazan juthatna nekem is egy ha mar apolom es kitartok mellette , mindent megteszek neki, szeretem. D emoet nagyot csalodtam, nem gondoltam hogy ennyire nem fog nekem semmit szànni. Elvagyok keseredve . Szerintetek jogos a szomorusagom?
Na ezért nem kell szülni olyannak, aki nem méltat arra sem, hogy elvegyen.
Jó kis ingyen szolga vagy neki. Ügyes a pasas. Nekünk is kéne egy ingyen szolga. Tőlünk még örökölhetsz is, mert nincs gyerekünk és nem is lesz
Mivel téged és őt előbb elérheti a halál mint a gyerekeiteket ezért érdemesebb hogy ők öröklik a vagyont, mondjuk egy kicsit tényleg nem szép tőle hogy nem add neked semmit sem, de ha így döntött akkor így döntött mivel ő vagyona. Csak abban az esetben kapnál valamit ha házasodnátok de mivel nem akar ezért így felejtős. Azt javaslom hogy növeld a kapcsolatot a gyerekek között.
:I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!