Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én várok lehetetlent?
Nos így előljáróban annyit, hogy 24 éves vagyok, ő pedig 20.
Ő most kezdte az egyetemet, én már befejeztem.
Féléve jöttünk össze, az elején furának éreztem mert csak egyidős vagy idősebb nővel volt párkapcsolatom, szex vagy bármi.
A koránál tényleg érettebb, de nem tudom hogy elég érett-e egy kapcsolathoz.
A gondom a következő, azt érzem nincs elég minőségi együtt töltött idő, együtt alvás, hétvége együtt töltés, szex és azt sem érzem hogy különösebben fontos lennék.
Tudom hogy szeret, csak nehezen tudja kifejezni, de ez engem megöl. Mert fektetem bele az energiát, időt, pénzt és mindent és nem érzem, hogy boldog lennék.
Nyilván mivel most kezdte az egyetemet, azért két este tuti valami buliban van vagy valami egyetemi ivászaton.
És megmondtam neki, hogy ba**meg amúgy azt érzem hogy neki fontosabb ez az egész, erre megkaptam azt hogy ha mondanám hogy akkor menjünk ide, vagy oda akkor nem menne, mert itthon maradna miattam.
De nem fogom mondani neki, ha neki nem esik le hogy nekem szarul esik, akkor mi a szarnak?
Türelmes vagyok, megvárom ezt a szeptemberbert, elvégre most lett elsős, de tök rossz.
Vagy én veszem túl komolyan ezt az egészet, és nem kéne ennyire?
Két kérdés merült fel bennem.
Az egyik hogy te nem buliztál 20 évesen? Mert ha igen úgy lényegesen megértőbbnek kéne lenned. A másik hogy mit ajánlasz a buli helyett? Otthon ülhet és barátok köztöt néztek?
Tehát van oka otthon maradni?
Mert abból amit mondott arra lehet következtetni hogy nincs közös programotok. Hogy akarsz minőségi időt ha nincs közös program?
Itt is igaz hogy kettőn áll a vásár. Lehet hogy ő túl tolja a bulit (bár a heti kettő nem is olyan sok ha nem részegedik le) de te se nagyon teszel az ügy érdekében ezek alapján.
A bajod nem mondod és nem is akarsz vele semmit kezdeni azt várod hogy a csaj majd gondolatolvasó lesz. Ő megmondta mit szeretne. Most rajtad a sor hogy vagy kezdeményezz közös programot vagy legalább kommunikálj. Ha valóban volt idősebb párod is gondolom rájöttél már hogy kommunikáció nélkül halott a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!