Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy már csak a szakítás maradt megoldásnak?
Egy ideje nem találok képzettségemnek megfelelő állást. A párom folyamatosan azzal jön, hogy adjak le az igényeimből, mert ha alkalmas lennék ezekre az állásokra, már rég találtam volna, csomó csaj elégszik meg azzal, hogy eladó, pultos, stb. Viszont nekem diplomám van.
Nemrég megüresedett egy nekem megfelelő pozíció annál a cégnél, ahol dolgozik, és nagy nehezen referált. Az interjú előtti este hosszasan oktatott, hogy mit szabad és mit nem szabad majd mondanom, mintha minimum fogyatékos lennék.
Elmentem az interjúra, 3 férfi volt benn, és 1 órán át kérdezgettek, amikor átváltottunk angolra, abszurd szituációkat vázoltak fel és röhögtek. Kicsit ugyan kellett gondolkodnom, mivel magyarul sem tudtam volna 1 másodperc alatt, hogy mit kellene mondanom ezekre a kérdésekre, de szerintem megálltam a helyem.
Utána a párom full dühösen jött haza, hogy én őt mennyire beégettem, most rajta is röhög mindenki. Elvileg megjegyzést tettek a szoknyámra (kicsivel térd felett végződött), "jó kis ribinek" neveztek, és sz.arráröhögték magukat, hogy csak habogni tudtam, mikor angolra váltottunk, nem értek az égvilágon semmihez, cukkolták a páromat, hogy biztos jutott a menedzseri fizujából nekem a jocón vásárolt nyelvvizsgára, ugyanis nincs más magyarázat arra, hogy nekem miért van felsőfokúm. Emelt hangon osztott ki a párom, hogy legalább már tudjuk, miért nem jön össze semmi, talán nem útszélinek kellene öltözni, és nem anyám buksisimizős dicsértei szerint kellene belőnöm a szellemi képességeimet, amik láthatóan nem túl magasak. Én rögtön közöltem, hogy szerintem ennek a kapcsolatnak semmi értelme, de erre is csak szemétkedett, hogy úgysem találok nála jobbat, meg, hogy minek kell rögtön elfutni, ha kapok valami építő kritikát.
Én úgy gondolom, hogy az a 3 férfi volt rettenetesen bunkó. Szerintem sokat elmond a munkahelyi légkörről, és a páromról is, ha merészeltek neki olyat mondani a párjára, hogy milyen jó kis ribi + a többi dolog. Vagy nem tisztelik őt sem, vagy pedig undorítóan nyilatkozott már rólam alapból is a hátam mögött.
Szerintem elvárható lenne, hogy ne nézzen egy buta senkinek, és az is, hogy kiálljon értem, de ezeknek a szikrája sincs meg.
Jól érzem, hogy az égvilágon semmi értelme nincs már ennek a kapcsolatnak?
"Neki az a problémája, hogy nem tudja elviselni, hogy értelmiségi munkát szeretnék végezni, mert szerinte az nekem nem való, és azon fáradozik, hogy felfogjam az ő szavainak a hatására, hogy buta vagyok, aztán még annak is örüljek, ha pultos vagy kasszás lehetek."
Hát pedig a nagy arcod ellenére mégiscsak az van, hogy a munkáltatók szerint se való neked ez a pálya, munkaerőhiány és diploma ide vagy oda. :)
Akkor neki sem való, mert 1 évig sehová nem kellett? Vagy a nővéremnek, aki ügyfélszolgálaton, sima érettségizettekkel gürizett másfél éven át a diplomája ellenére, mára pedig csapatvezető egy neves cégnél, igencsak szép fizetésért? Neki sem való? 1,5 éven át szó nélkül eltűntek az interjúk után, vagy hetekkel később egy 1 soros sablon email-ben visszautasították.
Hiába pattognak itt egyes válaszolók, vagy akár a párom, nem fogom feladni, és nem vagyok egy buta kis lotyó, akinek nem való értelmiségi munka. Ha megfeszültök, akkor sem lesz így.
A normálisaknak köszönöm egyébként.
Nem lehet, hogy azért is találsz nehezen lehetőséget, mert a párod mindent elkövet, hogy akadályozzon? Ez tiszta féltékenység! Féltékeny arra, mi lesz ha esetleg többet tudsz majd felmutatni.
Én is voltam ilyen kapcsolatban és el is váltam!
Életem legjobb döntése volt.
Az ilyen embernek sokkal többet számít mit tud kifelé mutatni, mint a saját felesége.
Hát, ha te nem ugyanaz a kérdező vagy, csak más szemszögéből, akkor a pasikád már jó pár kérdést kitett rólad ide.
Majd előkeresem, hogy tudd, hogy ír rólad a hátad mögött.
A többire nem reagálnék, mert kitiltanának az oldalról. Annyi csak, hogy én megértem a magyar nőket, hogy miért menekülnek már bárki más külföldi pasi karjába... Kinek kellenének ilyen kis....
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ezek mind ugyanolyan kérdések, ugyanazzal a beteg agyú barommal, meg stílussal.
Ugye csak trollkodsz?
Mivel ilyen csúnyán hidegre tett, az azt jelenti, hogy nem tisztel eléggé, mert ha tisztelnek, akkor ezt veszekedés nélkül is meg tudtátok volna beszélni, kitalálni hogyan tovább.
Tűrhetsz még egy kicsit, de ha egyszer ilyen tudott lenni, lesz még erre alkalom.. Beszéljétek meg, ha nem megy, hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!