Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy már csak a szakítás maradt megoldásnak?
Egy ideje nem találok képzettségemnek megfelelő állást. A párom folyamatosan azzal jön, hogy adjak le az igényeimből, mert ha alkalmas lennék ezekre az állásokra, már rég találtam volna, csomó csaj elégszik meg azzal, hogy eladó, pultos, stb. Viszont nekem diplomám van.
Nemrég megüresedett egy nekem megfelelő pozíció annál a cégnél, ahol dolgozik, és nagy nehezen referált. Az interjú előtti este hosszasan oktatott, hogy mit szabad és mit nem szabad majd mondanom, mintha minimum fogyatékos lennék.
Elmentem az interjúra, 3 férfi volt benn, és 1 órán át kérdezgettek, amikor átváltottunk angolra, abszurd szituációkat vázoltak fel és röhögtek. Kicsit ugyan kellett gondolkodnom, mivel magyarul sem tudtam volna 1 másodperc alatt, hogy mit kellene mondanom ezekre a kérdésekre, de szerintem megálltam a helyem.
Utána a párom full dühösen jött haza, hogy én őt mennyire beégettem, most rajta is röhög mindenki. Elvileg megjegyzést tettek a szoknyámra (kicsivel térd felett végződött), "jó kis ribinek" neveztek, és sz.arráröhögték magukat, hogy csak habogni tudtam, mikor angolra váltottunk, nem értek az égvilágon semmihez, cukkolták a páromat, hogy biztos jutott a menedzseri fizujából nekem a jocón vásárolt nyelvvizsgára, ugyanis nincs más magyarázat arra, hogy nekem miért van felsőfokúm. Emelt hangon osztott ki a párom, hogy legalább már tudjuk, miért nem jön össze semmi, talán nem útszélinek kellene öltözni, és nem anyám buksisimizős dicsértei szerint kellene belőnöm a szellemi képességeimet, amik láthatóan nem túl magasak. Én rögtön közöltem, hogy szerintem ennek a kapcsolatnak semmi értelme, de erre is csak szemétkedett, hogy úgysem találok nála jobbat, meg, hogy minek kell rögtön elfutni, ha kapok valami építő kritikát.
Én úgy gondolom, hogy az a 3 férfi volt rettenetesen bunkó. Szerintem sokat elmond a munkahelyi légkörről, és a páromról is, ha merészeltek neki olyat mondani a párjára, hogy milyen jó kis ribi + a többi dolog. Vagy nem tisztelik őt sem, vagy pedig undorítóan nyilatkozott már rólam alapból is a hátam mögött.
Szerintem elvárható lenne, hogy ne nézzen egy buta senkinek, és az is, hogy kiálljon értem, de ezeknek a szikrája sincs meg.
Jól érzem, hogy az égvilágon semmi értelme nincs már ennek a kapcsolatnak?
Hát, ez a viselkedés nem fog hatni. Büszke, önérzetes vagyok és intelligensnek érzem magam. Úgy érzem, megérdemlek egy normális állást és egy olyan párt is, aki egy értelmes nőt lát bennem, nem egy félig fogyatékos kis lotyót.
Nagyjából 9 hónapja keresgélek állást. Mikor egy hónap alatt nem jött össze semmi, elkezdtem dolgozni egy elég gagyi pozícióban, 7 hónapig voltam ott. Addig álltam a felét mindennek + nem költöttem magamra semmit, hanem félretettem. Viszont most nemerég felmondtam, mert sokkal kevesebb lehetőségem volt más munkát keresni, mint teljes munkaidős állás mellett. Most kb. 3x annyi interjút tudok vállalni. Ha még 2-3 hónap múlva sem jön össze semmi, akkor bevállalok megint valamit kényszerből, de nagyon szeretném, ha erre nem lenne szükség.
Elírtam, bocsi:
Szóval teljes munkaidős állás mellett sokkal kevesebb lehetőségem volt keresgélni.
Retardált a párod is is az ott dolgozók is.
ÉN másik munkahelyet és másik társat javasolok.
Na figyi.
Ha felnőtt akarsz lenni, úgy viselkedni és a pasiddal együtt élni, akkor bizony van olyan, hogy le kell nyelni a békát és olyasmit tenni, ami annyira nem tetszik, például elmenni valahova dolgozni átmenetileg.
Ha a félretett pénzedből tudod finanszírozni a kiadások felét, akkor mondd meg a pasinak, hogy kuss legyen, mert amíg tudod fizetni a rezsi+ lakbér, meg kaja+ jóégtudja még minek a felét, addig had keresgélj már,majd ha nem tudod fizetni, akkor elmész megint dolgozni. De pl engem az is zavarna a párod helyében hogy "büdös a munka" és inkább lenullázod magad minthogy legalább részmunkaiddőben elmenj valahova, szóval nem tudom hogy tudnék veled hosszú távra tervezni. Amellett ha bejön az elképzelt álommeló, és mégsem olyan, mint amilyennek képzelted, akkor megint közel egy évig majd csak keresgélsz? És ha az sem lesz jó? mondjuk messze van, nem jó a társaság, nem szimpi a főnök, nem vagy szimpi a főnöknek, bármi, tudod..
Szóval őszintén megmondom, én sem lennék feldobva a srác helyében.
Ha neked ez természetes, hogy majd itt 1 évet keresed a munkát, fél évet dolgozol, és ezt loopban, akkor lehet, hogy az én részemről felmerülne a szakítás mert így nem tudnák veled hosszú távon számolni. De nem vagyunk egyformák, nekem ez nem lenne pálya, de másnak biztosan, beszélgetni kell
@14
Tudnék reagálni a dolgokra, de azért nem teszem, mert a kérdés szempontjából teljesen irreleváns. A páromnak nem az a problémája, hogy számíthat-e rám hosszú távon, vagy az, hogy dolgozom-e vagy sem. Sőt, ő el is tartana örökre, ha szülök minimum 2 gyereket, ő mondta. Neki az a problémája, hogy nem tudja elviselni, hogy értelmiségi munkát szeretnék végezni, mert szerinte az nekem nem való, és azon fáradozik, hogy felfogjam az ő szavainak a hatására, hogy buta vagyok, aztán még annak is örüljek, ha pultos vagy kasszás lehetek.
Filthfan, szerintem meg te vagy eltévedve. :D Kizárólag 0 tapasztalatot igénylő, teljesen pályakezdő állásokra jelentkezem. Kulimunka az összes, ezzel tisztában vagyok, de szakmailag relevánsak, később jól mutatnának az önéletrajzomban. Elég fogalmatlan vagy te is, már bocsi. Majd biztos 0 tapasztalattal magas pozíciókat pályázok meg, persze...
Bármikor betehetem a "csinos hátsómat" egy kényelmes irodába, csak nekem semmi értelme, ha karrierépítés szempontjából teljesen haszontalan munkát végzek. Nyilván mindenkinek jár, csak nekem nem. :)
A páromnak nem az a problémája, hogy számíthat-e rám hosszú távon, vagy az, hogy dolgozom-e vagy sem. Sőt, ő el is tartana örökre, ha szülök minimum 2 gyereket, ő mondta.
Menekülj messzire és vissza se nézz ne legyél tenyészállat aki mindenben függ az urától,naná h nem akarja h dolgozz,ezért épít le....
@17
"Sőt, ő el is tartana örökre, ha szülök minimum 2 gyereket, ő mondta"
Azért van pár releváns részlet ami most derült ki... Ebben az esetben természetesen szakítás, de az idáig kiderültekből akár te is lehettél volna a hunyó.
Így viszont dobd ki és keress valakit, aki nem szülőgépet keres, akinek kuss a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!