Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátnőmnek, hogy már le tudom vágni a körmömet? F31
Szóval a lényeg röviden, amikor szakitottunk megint a barátnőmmel, akkor csúnya dolgokat vágott a fejemhez, pl azt is, hogy sosem lesz másik barátnőm, mert még a körmömet is képtelen vagyok egyedül levágni a jobb kezemen. (Bal kézzel ügyetlen vagyok)
Viszont idö közben itt gyk-n tanítottak nekem egy egyedi technikát amivel nekem is megy.
Azóta újra összejöttünk, de még nem szóltam neki róla :(
Biztos észrevette, hogy szakítás alatt is le volt vágva, de az nem gond, majd azt hazudom megint anyám vágta le. Csak most nem tudom ezt eltitkoljam e előle.
Az a baj, hogy sokkal jobb, amikor ő vágja, mert nekem így ezzel a technikával is nehezen megy és béna lesz, de félek ha rájön hogy már le tudom vágni megint szakitani fog.
Ti szakítanátok a pártokkal, ha kiderülne hogy már le tudja vágni a körmét? :(
:D Gratulálok! 31 évesen tudod azt, amit mások 10 éves koruktól :)
Szerintem mondd el neki és gyakorold, lesz ez még jobb is . Biztos nem fog emiatt otthagyni :)
Pár napja kitett írásodban még nem tudtál az ügyetlenebb kezeddel körmöt vágni...ez ám a fejlődés. Még pár nap, és mentálisan fogod tudni a körmöd hosszát változtatni.
Úgy hogy haver...most indul csak az élet.
Őszinte gratulàcióm az elèrt sikeredhez!
Innen màr csak hatàr a csillagos èg!
"Ti szakítanátok a pártokkal, ha kiderülne hogy már le tudja vágni a körmét? :("
Nem, én eleve össze sem jönnék 14 év alattival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!