Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két hónapja vagyunk együtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónapja vagyunk együtt és már nem csókol meg, nem közeledik a barátom. Mit rontok el a párkapcsolataimban?

Figyelt kérdés
Két barátom volt korábban, vannak problémáim a megnyílással és érzelmi dolgokkal, ámbár nagyon érzékeny és érzelmes vagyok belül, aki rengeteg szeretetet igényel.. kissé rideg tudok lenni és távolságtartó de igyekszem ezen változtatni. Van egy “barátom” akivel június óta randizom/járok, nehéz eldönteni mert az első randi olyan nem várt sikert aratott, hogy már az első csók is elcsattant, tehát igazán úgy nem is volt randizasi fázis köztünk, nagyjából az elejétől kezen fogva járunk stb... egyszer majdnem szakítottunk mert nem voltunk benne biztosak hogy mit is akarunk egymástól és a külső körülmények is közbe szóltak, illetve az en bizalmatlanságom és paranoiám. Végül folytattuk, megbeszéltük hogy megpróbáljuk de soha nem ereztem azt hogy igazán akar, valahogy nem úgy küzd ertem mint korábban mások, pedig mindig számíthatok rá, ott van minden megbeszélt találkozón, mindent ő szervez és talál ki és visz mindenhova. Valahogy az érzelem mégis nehezen alakul, nem feküdtünk még le mert nekem nagy félelmem hogy valakinek csak arra kellek, sokáig minden rendben volt, sok túlfűtött randi volt, ahol petting szerű dolgok történtek és látszott hogy nagyon kíván de mivel annyiszor ketelkedtem benne így mondta hogy majd ha akarom màr, akkor csak jelzem és kész... viszont mostanában, az utóbbi pár randin alig ér hozzam vagy csókol meg, korábban folyton rajtam lógott, mostanában semmi. Megkérdeztem h van e valami baj, megpuszilta a kezem és azt mondta hogy dehogyis, csak mostanában nem nagyon volt nyugis randink, mindig mentünk valahova (ez nem igaz...) többet erről nem is beszéltünk. A lényege az egésznek, hogy valahogy minden kapcsolatom egy idő után így alakul, a másik kettő két és egy ev után de ebben már felgyorsultak az események és valami miatt mintha már most nem kívánna pedig le sem feküdtünk. Velem van a baj? Igazából azt érzem hogy mindenkinek csak egy szép virág vagyok akiért odavannak eleinte, aztán valahogy valami elmúlik, megtörik. Az előző barátom azt mondta hogy úgy érezte soha nem is nyiltam meg neki igazán, volt egy pont ahol igen aztán újra bezarultam és már nem volt kedve tovább próbálkozni... hódítani. Probalnek nyitni és érzelmet kimutatni de úgy érzem, arra nem is vevők vagy visszautasítják. Most akkor mit is akarnak a férfiak?

2019. szept. 18. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Június óta randiztok, vagyis közel négy hónapja vagy vele hideg, elutasító. Nem értem miért várod, hogy ketszer probalkoztal kozeledni fele az utolso heten es ez azonnal semmissé is teszi az előző négy hónapi viselkedésed. Ehhez hetek kellenek.
2019. szept. 23. 11:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy most egyszer kètszer próbáltál "normális" lenni, ès elvártad volna èrte a "dicshimnuszt"...hogy majd a karjaiba olvad, hogy vègre kapott tőled többet is. Ès mivel ez nem következett be, elkaszálod az egèszet, mert nem èrtèl vele semmit. Pedig ez nem így van.

Egyrèszt mint írtad a körülmènyek sem túl adottak, ez is fusztrálhatja, másrèszt meg hosszú heteken keresztül nem ezt látta tőled, egyenlőre nem tudja hova tenni. Ès megcsókolhattad volna te is, lehet azt várta, nem fog a sült galamb csak úgy a szádba repülni.

2019. szept. 23. 12:14
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Ő már lefeküdt mással...
2019. szept. 23. 12:20
 14/20 A kérdező kommentje:

egyébként az nem igaz, hogy végig hideg és elutasító voltam, mert a csókok és testi érintkezés alatt sosem, ezt mondta is, hogy észrevette hogy olyankor megnyílok.. márpedig abból volt jópár alkalom, azon kívül lehet h ridegebb voltam igen, de akkor nem

utolsó, persze és azért szán rám még mindig ennyi időt, energiát? remélem ezt csak viccnek szántad..

2019. szept. 23. 20:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Azèrt az nem egy nagy "megnyílás", hogy kèszsègesebb vagy, ha nedves a bugyid...arról nem beszèlve, hogy akkor még az alkalomhoz kèpest nem nyíltak meg jobban, hisz mèg hetek után is csak maszatoltatok ès nem jutottak tovább.
2019. szept. 24. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem vicceltem. Érnek majd még meglepetések az életben.
2019. szept. 24. 18:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia kèrdező! Mi a helyzet azóta? Rendeződtek a dolgok?
2019. nov. 18. 13:16
 18/20 A kérdező kommentje:
Szia! Pár nappal ezelőtt szakítottunk
2019. nov. 19. 17:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi törtènt? Ki kezdemènyezte a szakítást?
2019. nov. 19. 17:52
 20/20 A kérdező kommentje:
Ő kezdeményezte, az utóbbi hetekben viszonylag közel kerültünk egymáshoz érzelmileg a korábbiakhoz képest legalábbis... és elég idilli volt az allapot, viszont valami mindig hiányzott és soha nem volt teljes a dolog. Mint kiderült, okkal nem tudtam megnyílni és voltam bizonytalan, ugyanis azért szakított mert tudomására jutott hogy az exét (akivel kb két hónapig voltak együtt, majd a lány ignorálta és eltűnt az életéből) eljegyezték és ez annyira megviselte hogy azt mondta, nem normális hogy ez ilyet vált ki belőle miközben velem van és azt hitte lezárta de ezek szerint nem... persze jött a szöveg hogy velem nincsen semmi gond és kéri hogy ne magamban keressem a hibát, de ezek után elég nehéz.. meg ha nem is passzoltunk össze és nekem sem ő volt a megfelelő, akkor is. Mert úgy ereztem, már kezdek szerelmes lenni végre és tetszett is
2019. nov. 19. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!