Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hatalmas plüss állatot hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Egy nagy macira gondolok, ami úgy kb vállig ér. Hol lehet ilyet kapni Egerben?2010. júl. 15. 01:06
1/8 anonim válasza:
plüssmaci forever ♥
max a tescóban, vagy a turiban találhatsz
szinte az összes játékbolt bezárt, és amúgy se hiszem, hogy óriás plüssmacit tartanának raktáron XD
3/8 anonim válasza:
múltkor láttam egyet a Veszprémi tescoban. irtó aranyos volt :D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szóval jó eséllyel a Tescoban próbálkozzak. Megnézem!
2010. júl. 15. 01:37
5/8 anonim válasza:
ja Tescoba vannak, vagy Benzinkúton is van(de nagyobbakban pl OMW Shell)
6/8 anonim válasza:
benzinkuton eszméletlen drágák
ha már ugyis rázánsz ennyi pénzt,akkor plussz ezres,és átjössz miskolcra,szinva,magasföldszint,játékbolt,10ezerért láttam hatalmas macit (másfélméteres kutyust vettünk 8ezerért itt)
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Majd akkor elhalasztom a tervet őszre, ha lesz kocsim, és akkor átugrok érte. Mert végülis nem is gondoltam bele, hogy hogy adom oda az ajándékozottnak, és ő hogy viszi haza.
2010. júl. 15. 09:56
8/8 anonim válasza:
amennyit rászánnsz benzint h egerből elmenjél miskolcra, annyirt már 3méteres macit is kapnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!