Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIATALABB lányok, ezt hogyan kezelnétek?
Figyelt kérdés
Megismerkedtek egy sráccal, hozzátok hasonló korú, korai huszonéves.
Egy nap, találkoztok egy ismerősével, egy nővel, aki olyan 40+, és TÖKÉLETES!!! Igen, el kell ismerni, hogy tényleg hibátlan, nagybetűs, nő. Pár szót váltanak és ennyi. Majd amikor rákérdezel, hogy ő ki volt, akkor elmondja, hogy az exe, az az igazi, nagy Ő, akivel együtt éltek az egyetemi évei alatt.
Hogyan dolgozod fel, hogy az a nő köröket ver rád minden téren? :(
2019. szept. 17. 19:30
11/13 anonim válasza:
Sehogy nem dolgozom fel, ezt nem lehet. Nem is maradnék a sráccal, mert ha még mindig más nőt nevez a nagy Ő-nek, akkor nem lépett túl rajta és mindig hozzá fog hasonlítani és ennek tudatában ez tüske marad bennem. Mindig közénk fog állni, erre meg semmi szükségem. Nem leszek második, meg teperni/versengeni sem fogok egy ideállal amikor kereshetek olyat is, akinek én vagyok az a bizonyos ideál.
12/13 anonim válasza:
De mi köze ennek a fiatalabb lányokhoz?
40+ az kb 20 éves sztori.
És nincs semmi kapcsolatuk, mint ahogy nekem sincs az akkori nagy Ő-vel.
, ha összefutnánk nyilván kedvesen elbeszélgetnénk, miért is ne?
De semmi hatása nem volna a kapcsolatomra.
Most te vagy a nagy Ő, maradjon is így!
13/13 anonim válasza:
#12: nyuszika, tanulj meg olvasni. A srác is korai huszonéves, a nő jóval idősebb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!