Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a viselkedés mire utal?
Figyelt kérdés
Egyszer kedves, figyelmes, bújik, szeretget, igyekszik a kedvemben járni. Máskor minden baja van velem, kötekszik, pofákat vág, beszól, zavarja minden mozdulatom, bármi.
Ezek egy napon belül váltakoznak.
Kérdésem, hogy ő mit érez?
Szeret? Akkor miért zavarom?!
Megjatssza h szeret?
Vagy vmi mentális baja van? Pszichésen nem oké?
Nekem ilyen lehetőségek jutottak eszembe :
1) szeret, csak úgy érzi, nem szeretem, és ezért néha bekattan
2) szeret, csak vmi baja van, nárcisztikus pl, vagy ezt a mintát hozta otthonról, hogy a másikat piszkálni kell
3) nem szeret, csak erőlteti ezt a kapcsolatot, h legyen vki, ezért néha szerelmet játszik, az is lehet, csak látszat kapcsolat kell nővel
2019. szept. 16. 11:21
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy rém egyszerű a rejtély megoldása. Mára szinte minden fiatalnak ingadozik a vércukra, annak függvényében, hogy mikor evett, vagy nasizott utoljára.
12/12 anonim válasza:
Ha vmi valtozas lenne az életében meg is érteném. Olyankor nem mindig ugy reagal az ember ahogy kell mégha nem is szandékszik megbantani. Sztem ülj le vele beszéljétek meg. Ugy a tiszta. Lehet hogy nem is veled van baja csak igy reagalja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!