Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez nem lenne teher?

Figyelt kérdés
5éve vagyunk egyutt 1éve élünk együtt. Barátnőm azt hajtogatja hogy örökre velem akar lenni, de én még nem tudom h akarok e ily mértékű elköteleződést.
2019. szept. 15. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Majd meglátod. Max. dobbantasz, vagy tartasz szeretőt. Utóbbit javaslom.
2019. szept. 15. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
5 év után ez most jut eszedbe? Jó, hogy nem 20 év után kezdesz el ezen gondolkodni...
2019. szept. 15. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Ne vedd komolyan. Az én barátnőm is folyton ezt mondta, aztán mégis ő lépett le 7 év után.
2019. szept. 15. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Büdös mocskos hímringyó vagy. 😄

Ingyen is vállalod?

2019. szept. 15. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

De, teher lenne a túlzott ragaszkodás.

Neki nem mondtad, hogy ez így nem jó? Ha ilyen pasim van, és nem hagyom szó nélkül, hogy nem erre van szükségem.

2019. szept. 15. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem miért tart akkor 5 éve ez a kapcsolat ha nem akarsz ilyen mértékü elköteleződést?! De talán nem vele képzeled!
2019. szept. 15. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
31%
Minek vagy együtt valakivel ha nincs is meg az elköteleződés??? Az lenne az alap, hogy mindkét fél teljesen biztos benne, hogy a másikkal akarja leélni az életét. Ha te nem ezt érzed akkor minek vagy vele 5 éve, minek költöztél össze vele???
2019. szept. 15. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!