Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy nem lakok együtt a barátommal, mégis átjárok hozzá nagytakarítani? Azt mondja, más nők ennél is többet tesznek.
Mindketten dolgozunk is meg mesterképzést is csinálunk. Pár éve összeköltöztünk a lakásán, de nem működött. Minden hazimunka rám várt, folyton fáradt voltam.
Ilyenkor irigylem egy kicsit a barátnőmet, akinek az exe es a jelenlegi barátja is házias. Az exe többet takarított barátnőmnél, a jelnlegi párja viszont sokkal többet süt-főz barátnőmnél. Na, az én párom sose csinal semmit a konyhában, és mocsokban él egyedül.
Eleve azt nem tudom elképzelni, hogy maradtatok együtt a szétköltözés után. Mikor nyilvánvalóan nem vezet ez a kapcsolat sehová.
Kérj háromezres órabért és dobd a pasit.
Mi az a több, amit más nök megtesznek ezen felül? Vesét adományoznak a pasinak és minden kedden befizetik egy privát öltáncra?
Hagyd ott ezt a pasit. Ha annak hatására sem változott meg, hogy elköltöztél, akkor milyen jövöje van a kapcsolatnak? 40 éves korotokig randiztok és szex akkor van mikor átugrasz kipucolni a lakását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!