Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok az unalmas téli estéken csinálni?
Figyelt kérdés
Barátnőm kissé unatkozik délutánonként, nem nagyon tudunk mit kezdeni magunkkal. Esetleg valami ötlet, társasjáték, film stb?2019. szept. 13. 06:12
11/14 anonim válasza:
Én előbb megtanultam önállóan élni, és utána bonyolódtam kapcsolatba. Nem tudok unatkozni.
12/14 anonim válasza:
Milyen téli este? Most égtem le a napon, te miről beszélsz?
Meg mi az, hogy nem tudtok mit kezdeni magatokkal? Porszívózzatok vagy takarítsatok ki akkor, ha ennyire szenvedtek.
13/14 anonim válasza:
Gyertek at hozzam jarolapozni.
Jarjatok el futni termeszetbe/parkba/Margit szigetre.
Konditerem
Squash
Mukoromkeszites
Lakasdekoralas
Soppingolas
Ruhazat atalakitas : cipzar bevarrasa zsebekre,szukotesek
Kutyasetaltatas
Fozes
Grillezes
Seta a folyoparton
Filmnezes
Maszirozas
14/14 anonim válasza:
Talpmasszázs, takarítás, jövőtervezés, olvasás, beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!