Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnál, ha ezt tenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál, ha ezt tenné a párod?

Figyelt kérdés

Odaadja a telefonját, hogy nézz meg rajta vmit, közben mondja, hogy megy pisilni, majd nem indul el, mindent kitalál, szenved, kering, tisztán levágós, h közben leesett neki, hogy a kezedben van a telefonja, és bármit megnezhetsz (egyébként ujjlenyomatos).

Soha nem néztem bele a telefonjaba, de most elgondolkodtam... Nagyon egyértelmű volt a helyzet..

Láttam h szenved, ezért leraktam a telefont az asztalra, és mondtam neki, hogy menjél nyugodtan pisilni....

Jól sejtem hogy titkol vmit?

2019. szept. 11. 21:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
? De senki sem szereti, ha turkálnak a telefonjában. Akkor mindenkivel mindig bizalmatlan leszel?
2019. szept. 12. 11:26
 12/18 A kérdező kommentje:

Miért kell kiforgatni?

Nem turkaltam, soha és eszembe se jutott, amíg nem volt fura a viselkedése tegnap.

2019. szept. 12. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
30%

Engem soha nem zavarna ha a férjem megnézné a telefonomat. Többször is volt ilyen, hogy valamit mutattam neki rajta, aztán ott maradt nála, én elmentem zuhanyozni, pisilni... akármi, és mindezt teljes nyugalommal. Semmi titkolni valóm nincs.

Az enyém is ujjlenyomatos, de tudja a kódomat, bármikor megnézheti.

És igen! Gyanakodnék ha ő viszont teljesen elzárná előlem a telefonját.

Akinek nincs titkolnivalója az nem fél kimenni a WC-re...

Ezek után biztos kinyomoznám mi van a háttérben.

2019. szept. 12. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Háááát..én is utáltam ha az exem nyúlkált a telefonomhoz. Az elején még nem, simán odaadtam neki, aztán mikor minden szarért elkezdett hisztizni, hogy miért írnak nekem a kolleganőim amikor nem dolgozok, biztos nem is ők írnak..miért beszélgetek messengeren saját magammal (elküldtem magamnak valami linket, ez volt akkor a leggyorsabb megoldás), mindenbe belekötött, akkor utána már én sem voltam nyugodt, ha a kezében volt a telefonom. Hiába nem volt semmi titkolni valóm. Csak ő volt az aki mindenen hisztizett, és már görcsbe szorult a gyomrom, ha akár a facebook megvolt nyitva a gépen, én kimentem pisilni, ő meg odaült a gép elé...Szóval, ezzel azt akarom mondani, hogy ez függ a te viselkedésedtől is. Például ha tegnap letámadtad, mert ezt láttad rajta, akkor lehet nem vele van a baj.
2019. szept. 12. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi nincs, amiről utolsó ír, nem szoktam foglalkozni vele, ellenben ő, mindig rakerdez, ki írt, kivel írok, ami még gyanúsabbá teszi....
2019. szept. 13. 07:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Nyilvan van valami, amit nem kene latnod.
2019. szept. 17. 18:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező,azóta mizu?
2019. szept. 18. 19:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Azóta nem volt ilyen szitu. De az ugye nem jelent semmit.
2019. szept. 18. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!