Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotok buta?
Amikor össze jöttünk akkor nem tunt fel, bár több embertől hallottam hogy nem egy lángelme. Viszont ahogy telnek a hónapok egyre jobban feltűnt és zavar is. Ha valaki mond neki valamit (pl egy orvos) es megkerdezem hogy, na mit mondott a doki, akkor vagy az a valasz hogy mar nem emlekszik pontosan, vagy mond valami tök más dolgot, mert félre értette. De ez csak egy példa a sok közül. Sokszor van olyan is, hogy megbeszelunk valamit, és 5perc múlva mar nem is emlekszik rá. (apróbb dolgokra gondolok, pl arra hogy megbeszeljuk hogy másnap nem hamburgert készítünk hanem főzeléket, és ő abban a tudatban marad hogy hamburger lesz. De ez tényleg csak egy pitiáner példa volt)
Ő 32éves férfi, én 25éves nő
#29 De amit mond, azt sem magának mondja abban az esetben sem. Kimondta, aztán elengedte a többit.
És igen, engem ez k.rvára zavarna. Ha egy piti másnapi dolgot nem tudunk megtervezni, hogy a tökömbe tervezzek komolyabb dolgokat? Egyáltalán hogy beszélgettek így, meg miről?
Ez nem betegség, se nem butaság, ha amúgy az életében boldogul, dolgozik rendesen stb. Csak nem érdekli az egész (jelen esetben a kapcsolat) és szóvá sincs téve. Ahogy írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!