Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar ha a párotok buta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok buta?

Figyelt kérdés

Amikor össze jöttünk akkor nem tunt fel, bár több embertől hallottam hogy nem egy lángelme. Viszont ahogy telnek a hónapok egyre jobban feltűnt és zavar is. Ha valaki mond neki valamit (pl egy orvos) es megkerdezem hogy, na mit mondott a doki, akkor vagy az a valasz hogy mar nem emlekszik pontosan, vagy mond valami tök más dolgot, mert félre értette. De ez csak egy példa a sok közül. Sokszor van olyan is, hogy megbeszelunk valamit, és 5perc múlva mar nem is emlekszik rá. (apróbb dolgokra gondolok, pl arra hogy megbeszeljuk hogy másnap nem hamburgert készítünk hanem főzeléket, és ő abban a tudatban marad hogy hamburger lesz. De ez tényleg csak egy pitiáner példa volt)

Ő 32éves férfi, én 25éves nő

2019. szept. 11. 10:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
21%
Rizsa, kisfiú, rizsa.
2019. szept. 11. 11:17
 22/34 anonim ***** válasza:
23%

Köztem és a feleségem között is 7 év a különbség. Hát Ő sem egy észlény. Engem is zavart. Főleg, mert ha valamit véletlen Ő tudott jobban, mint én, azt az orrom alá dörgölte. A kedvenc filmjeiben rendszeresen lelőtte a poénokat másodpercekkel előtte, a bonyolultabb filmeket meg nekem kellett menet közben magyarázni. A Gyűrűk ura első részét 5 órába telt megnézni, mert állandóan meg kellett állítani. ki mit mondot miért, ezt honnan lehetett tudni, stb.

Fárasztó!

Napi életvitelhez szükséges dolgokat nem lehet rábízni. A WC-t nem tudja megtalálni egy plázában, pedig ki van táblázva. Semmit nem lehet rábízni. Ha esetleg összeszedi magát és mégis megcsinál valamit (most már egyre ügyesebb ilyen tekintetben), akkor elvárja, hogy az egekig magasztaljam.

Nem képes ara, hogy egy történetet visszameséljen. Csapong a történetben, össze vissza mond el dolgokat, nehezen található az összefüggés ... semmi kronológia. És természetesen én vagyok a hülye, mert nem értem. Sokszor azt várja, hogy a gondolataiban olvassak, mert amit mond az nem az ... mert nem arra gondolt.

Egy idő után megszoktam és beletörődtem.

Meg tanultam kihasználni és a saját előnyömre fordítani a dolgot. :)

2019. szept. 11. 11:32
 23/34 anonim ***** válasza:
98%
#14 Még az intelligenciaszint és a lexikális tudás összefüggéseivel sem vagy tisztában (nem, nem lineáris), a saját, hibás fogalmaid és szubjektív tapasztalataid alapján vonsz le általános, hímsoviniszta következtetéseket (csak úgy férfiasan), ellentmondasz saját magadnak (lexikális tudás iq-szintmérőként való meghatározása <-> “magolás” lenézése), és a nők a hülyék, értem... - gondolom, te meg villamos vagy.
2019. szept. 11. 11:45
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem butaság,hanem egyszerüen nem figyel a dolgokra,és ezért nem is tudja megjegyezni.A butaság az egészen más.
2019. szept. 11. 12:04
 25/34 anonim ***** válasza:
92%

Igen, nem butaság ez, csak leszarja, hogy mit mondanak neki. Te vagy fogalomzavarban.

Valószínűleg szarik rád is, hogy mit beszéltek meg. Inkább ez aggasszon.

Mióta vagytok együtt?

2019. szept. 11. 12:27
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak az, hogy a nők (többségében) lexikális tudással nem rendelkeznek, de még csak nem is intelligensek (többségébe. Ezt egyértelműen bizonyítja az, hogy az evolúció ugyam elátta őket a testbeszéd leolvasása, és az emberismeret tudományával (az utód gondozása miatt). Ennek ellenére sokan közülük szar kapcsolatban vannak, nem veszik észre, hogy kivel állnak össze. Becsapják, megvezetik őket az élet más területein is. Hisztisek, sértődékenyek. Szóval nem, kicsit sem intelligensek. Ha azok lennének, akkod használnák a természettől kapott ajándékukat, de nem teszik. Hülyék, és ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
2019. szept. 11. 12:49
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meg a férfiak többsége is hülye. Időhiányban ezt viszont nincs időm kifejteni ezeket. Meg egyébként is, telefonról írok most.
2019. szept. 11. 12:51
 28/34 anonim ***** válasza:
76%
Ezzel nem fogsz sokat tervezni, ha mar most zavar. En is dobtam egy ilyet. Nem buta, csak nem figyel rad.
2019. szept. 11. 13:02
 29/34 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint magát is lesz*ja mert olyan is volt mar hogy ő mondott valamit, és végül nem emlékezett tisztán arra mit és hogyan mondta.
2019. szept. 11. 13:28
 30/34 anonim ***** válasza:
78%
Hat, ugy fest. De minek feszkozzon, ha lathatoan igy is megvan mindene es turik. :) Mennyi ideje vagy vele? A rozsaszin kod utan ez baromira felhuzza az embert.
2019. szept. 11. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!