Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotok buta?
Amikor össze jöttünk akkor nem tunt fel, bár több embertől hallottam hogy nem egy lángelme. Viszont ahogy telnek a hónapok egyre jobban feltűnt és zavar is. Ha valaki mond neki valamit (pl egy orvos) es megkerdezem hogy, na mit mondott a doki, akkor vagy az a valasz hogy mar nem emlekszik pontosan, vagy mond valami tök más dolgot, mert félre értette. De ez csak egy példa a sok közül. Sokszor van olyan is, hogy megbeszelunk valamit, és 5perc múlva mar nem is emlekszik rá. (apróbb dolgokra gondolok, pl arra hogy megbeszeljuk hogy másnap nem hamburgert készítünk hanem főzeléket, és ő abban a tudatban marad hogy hamburger lesz. De ez tényleg csak egy pitiáner példa volt)
Ő 32éves férfi, én 25éves nő
Köztem és a feleségem között is 7 év a különbség. Hát Ő sem egy észlény. Engem is zavart. Főleg, mert ha valamit véletlen Ő tudott jobban, mint én, azt az orrom alá dörgölte. A kedvenc filmjeiben rendszeresen lelőtte a poénokat másodpercekkel előtte, a bonyolultabb filmeket meg nekem kellett menet közben magyarázni. A Gyűrűk ura első részét 5 órába telt megnézni, mert állandóan meg kellett állítani. ki mit mondot miért, ezt honnan lehetett tudni, stb.
Fárasztó!
Napi életvitelhez szükséges dolgokat nem lehet rábízni. A WC-t nem tudja megtalálni egy plázában, pedig ki van táblázva. Semmit nem lehet rábízni. Ha esetleg összeszedi magát és mégis megcsinál valamit (most már egyre ügyesebb ilyen tekintetben), akkor elvárja, hogy az egekig magasztaljam.
Nem képes ara, hogy egy történetet visszameséljen. Csapong a történetben, össze vissza mond el dolgokat, nehezen található az összefüggés ... semmi kronológia. És természetesen én vagyok a hülye, mert nem értem. Sokszor azt várja, hogy a gondolataiban olvassak, mert amit mond az nem az ... mert nem arra gondolt.
Egy idő után megszoktam és beletörődtem.
Meg tanultam kihasználni és a saját előnyömre fordítani a dolgot. :)
Igen, nem butaság ez, csak leszarja, hogy mit mondanak neki. Te vagy fogalomzavarban.
Valószínűleg szarik rád is, hogy mit beszéltek meg. Inkább ez aggasszon.
Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!