Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dohányzó férfiak, ha barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzó férfiak, ha barátnőtök aki veletek lakik megkérne hogy ne dohányozzatok benn a lakásban a haverjaitokkal akkor figyelembe vennétek?

Figyelt kérdés

2019. szept. 9. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Ebben a kapcsolatban nem feltétlenül a dohányzás a legnagyobb probléma...

Ha akkor nem gyújt rá a lakásban amikor ott vagy, akkor azt jelenti, hogy tesz érted, próbál megfelelni, alkalmazkodni.

2019. szept. 11. 02:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt hazudjátok (kiknek?), hogy nem dohányzik?

Korai az a gyerekvállalás.

Amúgy is meg kéne gondolkodni olyannal, aki ennyit se tesz meg érted

2019. szept. 12. 14:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Mindenki úgy tudja , hogy teljesen leszokott a dohányzásról , pedig ez nem igaz.

Az ő családja és az én családom is úgy tudja, hogy már nem dohányzik.

Nehéz megértenem ezt a függőséget, de csinálja nem tudok úgysem mit tenni, viszont azt hogy a lakásban is dohányzik egyre nehezebben tudom tolerálni.

Ezt úgy kell érteni, hogy amikor otthon vagyok akkor kimegy ha megkérem, amikor nem vagyok otthon akkor rágyűjt benn a lakásban...Onnan tudom, hogy visszakerül az én általam a teraszra kirakott hamutál.

Sokszor főleg reggelente ha elmegyek a polc mellett ahol van az a hamutál csak úgy bűzölög.

Tegnap este meg konkrétan arra ébredtem, hogy fekszik vissza mellém a párom az ágyba , először azt hittem mosdón volt erre érzem rajta azt a büdös dohány szagot...

Egyszerűen elkeserítő számomra, hogy nem tud aludni és kimegy cigizni hajnalban...én nem tudom hogy mit lehetne tenni, mit találjak ki , hogy ez a helyzet megoldódjon.

terhesen meg főleg nem fogom tudni tolerálni a dohányszagot és a dohányzást.

Amikor összejöttünk akkor úgy örültem, mert alig ment ki cigizni amikor velem volt, most meg megint egyre többször gyújt rá...igaz az első évben sokszor aludnunk az én albérletemben és ott ugye ki kellett menni a teraszra és így kevesebbszer gyújtott rá. Amúgy mindig azzal jön, hogy ha gyerek lesz le fog szokni stb...

bár a jogsira is ezt mondja, hogy ha terhes leszek megcsinálja.

Mondjuk abba már beletörődtem, hogy nem fogja megcsinálni úgyhogy ha nagyon muszáj lesz én fogom rávenni magam a vezetésre de ez nem baj, én megértem..mert ha valaki ennyire nem akarja akkor inkább ne is csinálja meg..csak ugye innen is tudom, hogy ez a majd ha gyerek lesz szöveg valószínű csak egy elcsépelt szöveg. Én ebben már nem hiszek.

A kapcsolatunk elején azt hittem, hogy ez majd természetesen fog jönni, hogy legalább annyi, hogy ha összeköltözünk kimegy a teraszra de sajnos nem...nem veszi figyelembe , hogy engem zavar.

2019. szept. 12. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13, ne reménykedik, tudom milyen függőség

Az meg nagyon gyerekes mentális, hogy apaságra "készülve" el se meri mondani a szüleinek!

Nem gáz ez neked?

2019. szept. 12. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!