Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friss kapcsolatban úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban úgy érzem én sokkal többet teszek a pasiért, kicsit hátráljak?

Figyelt kérdés
Három hónapja ismerem. Nem tervezett barátnőd de véletlenül úgy hozta a sors és el kezdtünk találkozni, eleinte csak heti egy napokat, azóta ez kb 3ra fejlődött fel. Elmondta, hogy sok a munkája, és ha ki tartok mellette jobb lesz jövőre. Viszont sokszor úgy érzem én mindig szabaddá teszem magam amikor ő rá ér, pedig én 12 órás éjszakás nappalos műszakokban dolgozom, ő pedig saját maga osztja be az idejét igaz ő télen csak méhekből él, és csak nyáron van munkája. Ma is meg ígérte, hogy találkozunk és ha nem kérdezek rá akkor nem is mondja, hogy mégsem jön. Egész nap otthon dolgozott, a kocsiján csinálta a féket, stb. Szerintem rá ért volna, tudja, hogy csak ma holnap vagyok pihenő napos. Szombaton együtt voltunk vasárnap délután haza jöttem meg beszéltük, hogy este vissza jön aztán el aludt és nem jött. Kérdeztem már biztos az életébe férek - e, nem-e jöttem rosszkor az életébe azt mondta abból a szempontból rosszkor jöttem, hogy nincs rám ideje, de már nem szeretne elveszíteni. Amikor együtt vagyunk érzem, hogy fontos vagyok neki de utálom, hogy nem én vagyok az első az életébe, más félre tenné a munkát főleg az otthonit ha valakit szeret. Ha kicsit elkezdek ki hátrálni, nemet mondani egy két talira azzal el érnék valami pozitívat? Ha érezné, hogy kicsit többet kell tennie értem?
2019. szept. 9. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Anno hallottam, hogy nagyon ritka, hogy két ember ugyanannyira szereti egymást... egyre többször tapasztalom a saját bőrömön és ismerősöknél is. Reménykedj, hogy ez változik, meg tudasd vele, hogy ez neked rosszul esik. Taktikázás és várakozás helyett szerintem jobb az őszinteség
2019. szept. 9. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem taktikázni kell, hanem úgy elmondani neki, mit érzel, ahogy ide leírtad.
2019. szept. 9. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes...Én még olyat nem láttam, amikor a nő tesz többet egy kapcsolatban. Biztos van ilyen, de az igen ritka.
2019. szept. 9. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!