Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nem akarok ducibb nővel összejönni mert úgy érzem nem érdemel meg?

Figyelt kérdés
Évek óta eddzek és egy szép arányos testet hoztam össze, arcra sem vagyok ronda, viszont ha nyomul egy átlagos vagy kövérebb lány bárhol egyszerűen elutasítom őket hiába akarnám, ők nem fektetnek ebbe energiát, nem küzdenek azért hogy jól nézzenek ki akkor miért érdemelnének meg engem? Érjék be atlagos kinézetű, alakú sráccal, engem meg hagyjanak, nem hullik minden az ölükbe azért mert nem farkuk van.
2019. szept. 9. 12:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen jogos. Én sem akarok túlsúlyos vagy nem sportos pasit. Vékony, sportos lány vagyok.
2019. szept. 9. 13:44
 22/32 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem senkinek sem tartozol számadással, hogy milyen típusú nők jönnek be neked. Nem kell magyarázkodni.
2019. szept. 9. 13:53
 23/32 anonim ***** válasza:
15%

Ha bármit ennél, de nem híznál, te is zabálnál a KFC-ből, mert miért ne? Úgyis csak átszalad rajtad. Mondjuk én ilyen alkat vagyok, mégis nagyrészt egészségesen táplálkozok, de néha simán lecsúszik egy KFC, pizza, vagy jégkrém. Másnap ugyanúgy 47 kg leszek, akkor miért mondjak le róla, ha épp azt kívánom🤷🏼‍♀️

2019. szept. 9. 13:56
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
Tudod kérdező, én csak 130as IQ feletti, diplomás pasikkal randizom. Ezalatti szinten lévő pasik egyszerűen nem érdemelnek meg. Hiába akarnám, te nem fektettél az elmédbe annyi energiát, mint én. Szerinted normális vagyok?
2019. szept. 9. 14:03
 25/32 A kérdező kommentje:
18assal majdnem egyet értek. Igazábol hiaba jon be egy teltebb no, de emiatt nem birok vele kikezdeni mert rosszul ereznem magam hogy odaadtam magam neki ugy hogy nem erdemelt meg volna.
2019. szept. 9. 14:21
 26/32 anonim ***** válasza:
93%
25: úgy beszélsz, mint egy csitri. Odaadni magad... Mi vagy te? A Marcipán rózsa az esküvői tortáról?
2019. szept. 9. 14:28
 27/32 anonim ***** válasza:
65%

A jó test érték. Kérdezz csak meg egy luxusprostit.

2019. szept. 9. 14:34
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, csak én a jellemhibákkal és a belső tulajdonságokkal. Nekem nem derogált önismeretbe munkát fektetni, nem derogált terápiára járni, hogy önértékelést szerezzek és hogy megszabaduljak a szar kötődési mintáimtól, nem derogált kemény munkával leküldeni a komolyabb jellemhibáimat, nem fogadtam el magamban a gyengeségeimet, rossz tulajdonságaimat, amin tudtam, azon vért izzadva változtattam, szembenéztem a démonaimmal, leküzdöttem őket. Nem is tudok olyan emberrel mit kezdeni, aki ezt a munkát nem teszi bele a saját jellemfejlődésébe.
2019. szept. 9. 14:40
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem az a gáz, ha vékonyabb nőt akarsz, hanem az, hogy úgy érzed, a nem vékony "nem érdemel meg." Közben meg egy ostoba, felszínes phöts vagy, mi a jó eget kell rajtad megérdemelni? Az a ducibb lány lehet intelligens, csupa szív, jó fej, és még az is lehet hogy neked bejön, ahogy írod, de szégyellnéd őt. És jössz a hülye kifogásokkal.

Tudod, vannak sportos pasik akik duci nővel vannak, és vannak sportos csajok akik mackós pasival. Ott sem az történt, hogy valakinek az ölébe hullott valami, amit nem érdemel meg. Hanem bejöttek egymásnak és vannak szellemileg annyira érettek, hogy nem foglalkoznak más véleményével.

Emberileg, lelkileg nagyon szánalmas vagy. Gondolom, ezért nincs semmilyen barátnőd.

2019. szept. 9. 17:36
 30/32 anonim ***** válasza:
79%
Azért azon érdemes elgondolkodni, milyen férfi az, aki ennyit tudott elérni az életében, ennyit tud felmutatni, hogy felszedett 4 kg izmot.
2019. szept. 9. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!