Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nem akarok ducibb nővel összejönni mert úgy érzem nem érdemel meg?

Figyelt kérdés
Évek óta eddzek és egy szép arányos testet hoztam össze, arcra sem vagyok ronda, viszont ha nyomul egy átlagos vagy kövérebb lány bárhol egyszerűen elutasítom őket hiába akarnám, ők nem fektetnek ebbe energiát, nem küzdenek azért hogy jól nézzenek ki akkor miért érdemelnének meg engem? Érjék be atlagos kinézetű, alakú sráccal, engem meg hagyjanak, nem hullik minden az ölükbe azért mert nem farkuk van.
2019. szept. 9. 12:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%

Nem bűn, ha magasabbra teszed a mércét, de jegyezd meg, nem a gyúrás miatt leszel jó pasi, hanem a jellemed és az alap ápoltságod miatt.

Én duci nőként is azt gondolom, nem illek az edzőtermi díszpintyekhez, de nem is akarok, mert az összes úgy gondolkodik, mint te. A világért nem akarok veszekedni veled, de nem ártana a fejedben kis rendet csinálni önbizalom terén.

2019. szept. 9. 12:49
 12/32 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az átlagos vagy ducibb lányok tényleg nem téged érdemelnek.

Jobbat. Aki nem egy felszínes farok.

2019. szept. 9. 12:50
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
igen az! mindenki a saját szintjén keresgéljen
2019. szept. 9. 12:51
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Rád se nyomul inden egyes nő.
2019. szept. 9. 12:58
 15/32 anonim ***** válasza:
70%
Normális.Ezek a nők jobbat érdemelnek.
2019. szept. 9. 13:02
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szempontok alapján válogatsz, amilyen szempontok alapján csak akarsz és jogod van bárkit bármiért elutasítani, mint ahogy mindenki másnak is. Senkinek nem tartozol emiatt magyarázattal szerintem, tök felesleges ezen rugózni.
2019. szept. 9. 13:09
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
De babám, a vékony lányok közt is zömével vannak olyanok akik mekiből kfc-be zabálva döglenek be utána este a netflix elé. Ez így nettó baromság. Inkább mondd azt, hogy nem tetszenek a teltebb nők mert így picit álszent.
2019. szept. 9. 13:15
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy értelmeztem, hogy van olyan duci, aki bejön neki, csak nem bírja levetkőzni a felsőbbrendűségi tudatát.

Figyi, kérdező: nagyon becsülendő, ha valaki ad az egészségére, formába hozza magát nem kevés munkával, azaz tesz érte, hogy jól nézzen ki. Önmagad megbecsülése viszont nem kell, hogy egyenlő legyen mások lenézésével. ha nem jön be valaki, akkor nem jön be. Nincs mit tenni, ez kémia. De elkezdeni magyarázkodni, hogy nem méltó hozzád, az gáz. Te ebben vagy jó, ő meg másban, amibe talán még több energiát is belefeccöl, mint te az edzésbe...

2019. szept. 9. 13:22
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor normális, hogy ha kövér lennél, akkor sem érnéd be kövér csajjal, mert nem tetszik.
2019. szept. 9. 13:25
 20/32 anonim ***** válasza:
89%
Normális, ha nem akarsz olyannal lenni, akit nem akarsz. De nem normális ezt itt megkérdezni és ilyen kategóriákat felállítani az emberekről. Pl. valaki egyáltalán nem küzd érte, mégis bomba nő. Más meg hiába küzd, mégsem az. (Nem is beszélve arról, aki tök elégedett magával így vagy úgy :)) Hogy belül milyen, az meg végképp nem függ ezzel össze, tehát attól, hogy valaki tetszik, még nem biztos, hogy jó pár vagy csak "bármire való" olyan partnered lenne, akivel jól jársz. Ráadásul nagyon nem minden nő bukik bárkire, aki jól néz ki, egy izmos, akár szép pasi is lehet élőben vagy két mondat után abszolút nem szimpatikus.
2019. szept. 9. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!