KezdƑoldal » FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok » PĂĄrkapcsolati problĂ©mĂĄk » Mit ver az Isten😓😓csalĂĄdot...

Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Mit ver az Isten😓😓csalĂĄdot akartam gyereket szerelmet . Kaptam egy gyönyörƱ kislĂĄnyt Ă©s egy mocsok fĂ©rfit. MiĂ©rt?

Figyelt kérdés
Boldogan szeretetébe akartam élni de ezaz ember mindent tönkretett
2019. szept. 8. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** vĂĄlasza:
5%

A bĂŒntetĂ©s mĂ©rtĂ©ke akkor is arĂĄnytalan. Egy hibĂĄs döntĂ©sĂ©rt?

2019. szept. 8. 19:05
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/16 anonim ***** vĂĄlasza:
82%
Ne hĂĄrĂ­tsd a felelƑssĂ©get istenre! 😃 te jöttĂ©l össze azzal a tuskĂłval, megĂ©rdemled Ƒt! 🙂 Persze ez nem jelenti azt, hogy nem vĂĄltoztathatnĂĄl, jĂłl tetted, hogy elkĂŒldted!
2019. szept. 8. 19:21
 13/16 anonim ***** vĂĄlasza:
94%
Kedves kĂ©rdezƑ! LottĂłn nyerted a pĂĄrod? A bĂ­rĂłsĂĄg szabta ki rĂĄd bĂŒntetĂ©sĂŒl? Esetleg Isten sĂłzta rĂĄd? Amennyiben nyomorĂ©knak szĂŒletsz emlegetheted Istent vagy az orvosokat. A fĂ©rjed gondolom sajĂĄt vĂĄlasztĂĄs volt. Az is, hogy mĂ©g mellette vagy. HozzĂĄd van bilincselve?
2019. szept. 8. 19:38
 14/16 anonim ***** vĂĄlasza:
50%
DehĂĄt majdnem mindenki azt akarja Ă©s jĂł, ha 100-bĂłl egynek összejön. Neked 50% teljesĂŒlt. Nem Ă©rtem mi okod a panaszra. Én pĂ©ldĂĄul egy gyerekĂ©rt bĂĄrmelyik pasirĂłl lemondanĂ©k, csak egyelƑre nincs kirƑl. SzĂłval önsajnalat helyett inkĂĄbb Ă©rtĂ©keld azt, amid van! Üdv a valĂł Ă©letben, a tĂŒndĂ©rmesĂ©ken tĂșl.
2019. szept. 8. 22:07
 15/16 anonim ***** vĂĄlasza:

Ha elkĂŒldted, az elsƑ lĂ©pĂ©st megtettem. Most mĂĄr csak egy normĂĄlis fĂ©rfit kell talĂĄlnod, akitƑl megkapod a szeretet Ă©s akit elfogad a kislĂĄnyod Ă©s aki elfogad tĂ©ged is Ă©s Ƒt is!

48+Ffi

2019. szept. 9. 00:00
 16/16 anonim ***** vĂĄlasza:
Jegyezd meg jĂłl: mindenki olyan virĂĄgot szagol, amilyet szakĂ­t...
2019. szept. 9. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!