Figyelem! A FelnĆtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Mit ver az IstenđđcsalĂĄdot akartam gyereket szerelmet . Kaptam egy gyönyörƱ kislĂĄnyt Ă©s egy mocsok fĂ©rfit. MiĂ©rt?
Figyelt kérdés
Boldogan szeretetébe akartam élni de ezaz ember mindent tönkretett2019. szept. 8. 18:54
11/16 anonim vĂĄlasza:
A bĂŒntetĂ©s mĂ©rtĂ©ke akkor is arĂĄnytalan. Egy hibĂĄs döntĂ©sĂ©rt?
12/16 anonim vĂĄlasza:
Ne hĂĄrĂtsd a felelĆssĂ©get istenre! đ te jöttĂ©l össze azzal a tuskĂłval, megĂ©rdemled Ćt! đ Persze ez nem jelenti azt, hogy nem vĂĄltoztathatnĂĄl, jĂłl tetted, hogy elkĂŒldted!
13/16 anonim vĂĄlasza:
Kedves kĂ©rdezĆ! LottĂłn nyerted a pĂĄrod? A bĂrĂłsĂĄg szabta ki rĂĄd bĂŒntetĂ©sĂŒl? Esetleg Isten sĂłzta rĂĄd? Amennyiben nyomorĂ©knak szĂŒletsz emlegetheted Istent vagy az orvosokat. A fĂ©rjed gondolom sajĂĄt vĂĄlasztĂĄs volt. Az is, hogy mĂ©g mellette vagy. HozzĂĄd van bilincselve?
14/16 anonim vĂĄlasza:
DehĂĄt majdnem mindenki azt akarja Ă©s jĂł, ha 100-bĂłl egynek összejön. Neked 50% teljesĂŒlt. Nem Ă©rtem mi okod a panaszra. Ăn pĂ©ldĂĄul egy gyerekĂ©rt bĂĄrmelyik pasirĂłl lemondanĂ©k, csak egyelĆre nincs kirĆl. SzĂłval önsajnalat helyett inkĂĄbb Ă©rtĂ©keld azt, amid van! Ădv a valĂł Ă©letben, a tĂŒndĂ©rmesĂ©ken tĂșl.
15/16 anonim vĂĄlasza:
Ha elkĂŒldted, az elsĆ lĂ©pĂ©st megtettem. Most mĂĄr csak egy normĂĄlis fĂ©rfit kell talĂĄlnod, akitĆl megkapod a szeretet Ă©s akit elfogad a kislĂĄnyod Ă©s aki elfogad tĂ©ged is Ă©s Ćt is!
48+Ffi
16/16 anonim vĂĄlasza:
Jegyezd meg jĂłl: mindenki olyan virĂĄgot szagol, amilyet szakĂt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!