Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mellettem felturbózta magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellettem felturbózta magát aztán lelépett. Más is járt már így?

Figyelt kérdés
2,5 évet voltunk együtt, én őszintén szerettem pedig amikor megismertem semmi extra nem volt benne, de nekem úgy is tetszett nagyon mindene. Aztán kb másfél év után elkezdett elég sokat foglalkozni a külsejével. Először csak konditerembe járt, aztán jött a havonta körmös, fodrász, kozmetikus, ilyen olyan smink cuccok és szépen lassan teljesen más lett, mint amikor összejöttünk. Nem állítom, hogy általam finanszírozta ezeket a dolgokat, de nyilván amíg együtt voltunk több pénze maradt a fizetéséből, mint mielőtt összejöttünk, így jobban megengedhette magának. Aztán közölte, hogy emberileg nagyon szeret, de már nem szerelmes belém és másra vágyik (értsd: egy nálam jobb kaliberű pasira). Szerintem ez baromira nem volt fair velem szemben, és gerinctelen dolog volt tőle, hogy amint pozitív változás lett a külsejét illetően egyből dobott. Ha járt már így más is leírná hogyan tette túl magát egy ilyenen?
2019. szept. 6. 21:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%

"De lehet hogy megismerkedett valakivel a konditeremben, aki elkezdte érdekelni, akkor úgysem tudtál volna mit tenni."

Ja de ez úgy kezdődik, hogy véget ér a szerelem a nő részéről és utána ismer meg új embert. Amíg a nő szereti a párját és hűséges hozzá, addig nem fog senkivel megismerkedni.

2019. szept. 6. 23:51
 12/22 anonim ***** válasza:
29%

Sajnos ez általában így működik. A környezetemben akármikor javított magán egy nő, azonnal keresett egy jobb kategóriájú férfit. Simán eldobtak több éves, lelkileg támogató kapcsolatokat, mert épp kaphattak jobb kinézetűt. Aztán, általában ezek már csak rövidebb kapcsolatok lettek...

Na, ilyenek miatt nem érdemes egy nőre sem építkezni és ezért kell mindig tartalékot tartani.

2019. szept. 7. 02:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak is ezt csinálják, csak éppen a pénzzel. Amint egy kicsit beindul a karrier, máris cserélik le a barátnőjüket, mert nekik jobb kategóriájú nő kell.
2019. szept. 7. 03:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem fair?

Szerintem meg pont fair.

Nem tartatta el magát veled, nem a te pénzedből járt konditerembe, merő spekuláció, amiket írsz, hogy ezért meg azért hagyott el.

Egyáltalán megkérdezted tőle?

Csak akkor szerethet ki valaki valakiből, ha feltűnik egy másik?

Korántsem.

Egyáltalán van valakije?Tudsz ilyenről, vagy csak vagdalkozol?

Akár pàrkapcsolatban van, akár házasságban, mindenkinek joga van változtatni/javítani magán.Miért nem tetted te is ezt?

Elképesztő.Nem tudom, mit vártál...

2019. szept. 7. 06:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nincs értelme. Légyszike magyarázd el, hogy érted, hogy általad “turbózta fel magát”, vagy egyáltalán ennek mi köze van hozzád? Vagy nem szabad szakítson veled, vagy mi?

Az általad leírt helyzetben nem neked köszönheti a változást, hanem magának.. tehát hogy jön ez ide, hogy neked bármi közöd lenne ahhoz, hogy mit tesz magával.

Nem látok kihasználást, vagy bármilyen ilyen jellegū problémát ebben. Egyszerūen csak az zavar téged, hogy elhagyott, meg az is szúrja a szemed, hogy változtatott magán, ezt valamiféle érthetetlen kombinálás során összefüggésbe állítod azzal, hogy miattad tette.

2019. szept. 7. 08:02
 16/22 anonim ***** válasza:
12%
ilyenek a mai csajok, nem tudnak igazán szeretni egy embert
2019. szept. 7. 09:24
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
És neked ki mondta, h te ne járj konditerembe? És azt ki mondta, h ne fejlessz magadon?
2019. szept. 7. 12:01
 18/22 anonim ***** válasza:

És ha a férfi is eljár konditerembe, akkor mégis mi változik? Elárulom, semmi!

Azzal jöttök, hogy a kérdező is ment volna konditerembe...Ugyan már!

2019. szept. 7. 14:32
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

18:

Elarulom, h elég sok minden. Például a külseje. Azzal párhuzamosan a kitartása is. Ezek pedig fontosak egy nőnek, ha már ő csinálja ezeket. A nő látta volna, h vele együtt fejlődik a párja és akkor nem nézett volna más pali után.

2019. szept. 11. 00:11
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Azzal párhuzamosan a kitartása is. Ezek pedig fontosak egy nőnek"

értem, tehát fontos a nőnek, hogy kitartsák

2019. szept. 11. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!