Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gond, ha néha lódít?

Figyelt kérdés

A párommal 2 és fél éve vagyunk együtt, és már a legelején megmondtam neki, hogy szokjon le a játékról (WOW), mert így nem fog működni, hogy hazudik miatta. Azóta több kevesebb, bár inkább kevesebb dologban lódított, volt, hogy én jöttem rá, volt, hogy ő mondta el, csak később. Amikor rákérdeztem miért, azt mondta, nem akart balhét, mert néha túlreagálom a dolgokat. (pl nem mondta el, hogy nem volt bent előadáson, inkább otthon tanult, mert azt hitte, hogy haragudnék érte, közben én azért haragudtam, mert azt mondta, hogy volt bent, és a buszon tanult a másnapi zh-ra, közben otthon tanult). A játék benne van az életünkbe, de sikerült beleilleszteni nagyjából.

Szerintetek ezek a kicsi hazugságok megbocsájthatóak? Mert megcsalni tudom, hogy nem csalna, mert nagyon szeret, és nagyon édes, csak vannak ilyen húzásai. Vélemény?

2008. nov. 15. 19:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Írjatok már vmit!:(
2008. nov. 15. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Fhúú a középső rész nem teljesen világos:D

Amúgy meg ha nagyon játék mániás akkor lekell róla szoktatni.Csináljatok közös programot vagy nem tudom,de amúgy szerintem nem gond!:)

2008. nov. 15. 21:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Mármint melyik nem világos? A buszos?:) Annak annyi a lényege, hogy ő azt hazudta, hogy volt suliba, és a buszon tanult, miközben otthon volt, és ott tanult. De ezt telefonba azért nem mondta, mert nem akarta, hogy haragudjak. És nekem rosszul esett, hogy ennyire fél tőlem:)
2008. nov. 15. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha tényleg te reagálod tul a dolgokat, és valóban megharagszol ilyen semmiségekért mert pl nem megy be előadásra hanem inkább tanul, akkor a te hibád h hazudik. Ha csak ilyen kis dolgokban hazudik, (ezt az esetet amit leírtál így én nem is nevezném hazudásnak)és tudod h komolyabb dolgokban nem hazudik és nem ver át, szeret és nem csal meg, akkor sztem nincs nagy probléma. De azért mégis csak jobb lenne ha teljesen őszinte lenne, mondd meg neki, de ha úgy van h ilyen kis dolgokon balhézool, mint amit leírtál akkor neked kéne kicsit toleránsabbnak lenned, és biztos mindig igazad modnana..

Bocsi ha félreértelmeztem

2008. nov. 15. 23:56
 5/7 A kérdező kommentje:
ő hitte csak azt, hogy mérges leszek, holott én azért szoktam haragudni, ha nem tanul, inkább játszik. Persze azzal sincs bajom, ha előtte megtanulta, amit aznapra kitűzött. Nem szoktam minden apróságért haragudni, csak ő érti félre,
2008. nov. 16. 18:00
 6/7 A kérdező kommentje:
hiába magyarázom, hogy miért haragszom. Minden pasi ilyen, vagy csak ő van elvarázsolva ilyenkor?
2008. nov. 16. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem töröld a wow karaktereit, és vedd fel videóra milyen fejet vág :D Aztán töltsd fel youtubera :D
2010. júl. 20. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!