Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom teljesen másfelé néz csókolózás közben. én csinálok valamit rosszul?
tőle kaptam az első csókom kb 2 hete. Én nagyon koncentrálok hogy "jajj mit csináljak" és ezért egy icipicit nyitva marad a szemem és nézem a szánkat, (lefelé nézek)...
de egyszer láttam ahogy ő nyitva hagyja a szemét, teljesen. megkérdeztem hogy miért? van e valami gond? aztmondta nem, de ő ezt igy szokta meg, igy csinálta mindig. (neki nem én vagyok az első)
hát gondoltam nem baj... igy az én szemem is nyitva marad de mint irtam mindig csak lefelé a szánkat nézem...
aztán egyszercsak azt éreztem hogy ojan "gépiesen" csinálja...ránéztem, és megláttam hogy mögöttem kinéz az ablakon...
elrántottam a fejem hogy hát te nem is figyelsz?
de ő neki jött az előző szöveg hogy ő igy szokta meg... mondtam hogy ez nem gond, de miért kell a világot bámulnia... erre nem tudott mit mondani, igy csak annyit mondott hogy a tornyot nézte...
hát engem eléggé zavar főleg ha valaki más ezt meglátja, mit gondol már......ojan mintha unná.... (ezt viszont nem hiszem, mert mindig ő kezdeményezi a csókot)
16 évesek leszünk
Nekem azt mondta valaki vagy egymillió évvel ezelött, hogy az őszinte csók csukott szemmel történik...úgy lehet igazán átérezni SZERINTEM, én legalábbis csak úgy tudtam, néha még az időérzékemet is elvesztettem, nyitott szemmel viszont nem is ment.
Kipróbáltam...
Tehát érdekes a barátod viselkedése!
Azért te is leszokhatnál a figyelésről ezután, biztos jól csinálod, nem kell ezen agyalni!
Nos, ha közben valaki nézelődi, az jót nem jelenthet. Nem is értem, hogy ez úgy milyen érzés lehet.
Szerintem te, ahogy írtad is, túlzottan is arra koncentrálsz, hogy jól csináld a csókot, és pont ettől lesz rossz. Hiszen míg a technika résszel foglalkozol, addig a csók valódi fontosságáról, az érzelmekről feledkezel meg. Ez körülbelül olyan lehet, mint egy géppel csókolozni. Add át magad az érzésnek, csukd be te is a szemed, és így a barátod is élvezni fogja.
Petranova
És ha menne, akkor még egy is "taníthatod" neki, hogy csukott szemmel csinálja.
Bár közben egy tornyot nézni... Ahogy érzi, lehet, hogy így szokta meg, hogy közben nézelődik.
Te meg ne nézelődj:P Semerre sem!
Elrontani úgysem fogod tudni, csak ha leharapod anyelvét.
Szóval nyugi, te lazíts, és próbáld meg megtanítani neki, hogy hogy csinálja csukott szemmel.
Takad le a szemét, vagy nem tudom, ez ,már csak fantázia kérdése.
Vegyél egy kendőt, kösd be a szemét, és kezdeményezz te:)
És ha utána megkérdezi miért takartad el a szemét, feleld, hogy kíváncsi voltál, mit érzett olyankor, amikor nem látott semmit, csak téged érzett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!