Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet még helyrehozni ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még helyrehozni ezt az egész kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Sajnos egy hete vége lett egy kapcsolatomnak, miattam. Eléggé zűrös mostanában az életem,sok a problémám,és úgy éreztem,h nem tudom megadni a páromnak azt a szeretetet és törődést,amit legalább minimálisan megérdemelne... Ő egy borzasztóan jó ember. A gond az,h mikor szakítottunk,azt mondtam neki,azért,mert nem szeretem eléggé ahhoz,h együtt maradjunk...Nemtudom,miért így döntöttem,nagyon hülye ötlet volt. Érzem,h nagyon hiányzik,és szeretném helyre tenni a dolgot,de úgy néz ki nem sok esélyem van... Minden ellenem játszik, rengeteg dolog,amit itt hosszú lenne elmondani. Csak annyit mondott,h még szeret,de most hosszú ideig nem szeretne sem beszélni velem sem találkozni,mert akkor megint velem szeretne lenni,és az senkinek nem lenne jó... Tudnátok nekem segíteni? a kérdésem az lenne,hogy szerintetek helyre tudnám ezt valahogy még hozni? lenne esély rá? És ha igen,ti mit tanácsolnátok,hogyan? Nem kérek lecseszéseket sem kultúrálatlan válaszokat,ha lehet,és köszönöm mindenkinek,aki elolvasta és válaszolt is rá,normálisan...
2010. júl. 14. 13:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönömés semmiképp nem szeretném elengedni... Azt hittem először,h mindkettőnknek ez lenne a legjobb, de rájöttem,h pont ez lenne a legrosszabb megoldás... Megpróbálok beszélni vele, és elmondani,mit érzek... csak az a baj,h nemtudom, most mit gondol rólam,vajon van e még esélyem.. Tegnap írtam neki egy smst,és nem válaszolt rá... Többet nemhiszem,h írok neki,lehet h csak zavarom vele...
2010. júl. 16. 12:04
 12/13 anonim ***** válasza:

sztem ne írj neki többet! hagyd hogy ő is átgondolja ezt az egészet és az úgy könnyebben fog neki menni ha nem zavarod és nem sietteted.várhatod azt is h ő keressen majd napok vagy akár hetek múlva vagy ugyanennyi idő után te is megpróbálhatod. addig éld az életed próbáld rendbehozni a gondjaidat,hogy ha odajuttok h nah akkor megpróbáljátok akkor az eddigi bajok ne legyenek útban.

sok sikert!

2010. júl. 16. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
na milett? :)
2014. dec. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!