Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék lazább lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék lazább lenni?

Figyelt kérdés
A párom mellett nem tudok laza lenni mindenre rágörcsölök. Tudnátok nekem tippeket adni hogy hogyan legyek laza?

2019. szept. 6. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mióta ismeritek egymást? Mi feszélyez mellette amiért nem tudod elengedni magad?

kritizál esetleg?

2019. szept. 6. 13:27
 2/4 A kérdező kommentje:
2 hónapja ismerem és félek hogy nem vagyok elég jó neki meg mostanában olyan keveset foglalkozik velem.
2019. szept. 6. 13:37
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor nem szeret. Úgy tudsz lazább lenni, hogy nem dumázod folyamatosan neki azt, hogy nem foglalkozik veled.
2019. szept. 6. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ha már 2 hónap után keveset foglalkozik veled akkor lehet hoyg tényleg nem szeret, viszont ha mondogattad is már neki h félsz h kevés vagy neki és iylene akkor lehet hogy csak az agyára mentél ezzel. Mondjuk szerintem nem jo oylannal együtt lenni aki melett nem tudsz önamgad lenni, elengedi magad. Majd jön valaki aki mellet ez nem is lesz kérdés hogy lazábbnak kéne lenned.
2019. szept. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!