Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem itt a vége, talán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem itt a vége, talán jobb lenne nélküle, de nincs "bátorságom" lépni?

Figyelt kérdés

Tudom, maga a kérdés is hülyén hangzik. Szeretem a párom, ha nincs velem hiányzik, de annyiszor megbántott, annyira nincs önbizalmam mellette, hogy szinte minden este sírok titokban.

Van egy közös gyerekünk is, tavaly született, ez nehezíti a dolgot, hisz úgy gondoltam, ha egyszer anya leszek, nem hagyom hogy a fiam csonka családban éljen, anya és apa külön..

Nem itt akarom megszavaztatni az életem, de kíváncsi lennék, ti ilyen kettős érzéssel (szeretem,hiányzik, de folyton megbánt), mit tennétek?

2019. szept. 5. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%

Mennyi idős a gyereketek?

Megmondom miért kérdezem: Hallottam már olyanról, hogy szülés után a férj, nem tudott nőként tekinteni arra, akit addig imádott. Azután is imádta, de valahogy megváltozott a szemében, anyaként tekintett rá, de nőként nem.

Persze attól még nem kéne lekezelőnek lennie veled nyilván.

2019. szept. 6. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a hapsid nélkül esküszöm egyszerűbb életed lenne. Az ilyen semmire se jó csávó csak annyit ér, hogy rá is mosnod meg főznöd kell, meg nem te osztod be az időd a pihenésed, hanem neki kell megfelelni, különben pofázik, meg eléri, hogy egy rakás szarnak érezd magad, cserébe meg semmit sem kapsz.

Nekem is van ilyen férfi ismerősöm én nem tudom hogy szed össze mindig tök normális nőket, de pár év alatt teljesen kicsinálja mindet, iszonyat, ahogy bánik a nőkkel. Eleinte ő is maga a tökély, behálózza őket, aztán elengedi magát, leépíti a nő önbizalmát, kb. semmit sem segít, ha mégis pl. hoz a boltból valamit, akkor pofázik, hogy más nő képes elmenni, és úgy adja elő, hogy ő mekkora tettet vitt véghez munka mellett. Rendesen belesúlykolja a szerencsétlenekbe, hogy ő micsoda csodálatos férfi és velük van a baj. Szegények meg totál tönkremennek mire eljutnak odáig, hogy megszabadulnak tőle. Ja és persze a gyereket is leszarja. Mond nagy szavakat, meg társaságban előadja magát, de otthon nem tud velük mit kezdeni és mikor szétmennek is szarik rájuk, nem keresi őket, mert miért nem keresi a gyerek őt (egy hat-hét éves - mi a ...? ) stb. Gáz.

2019. szept. 7. 01:55
 13/14 A kérdező kommentje:

10 hónapos a fiunk

Nem tudom valóban arról lenne szó, hogy nem tud rám már nőként tekinteni, apás szülés volt, de szerinte nem volt vészes, nem látott semmit és a szülés se tűnt fájdalmasnak, azt mondta. Meg hát mondom, semmi komplikáció, csúnya varrás stb nincs.

Meg, ha így lenne, soha nem ölelne, puszilna nem? Tehát akkor nem közeledne felém egyáltalán, ő közeledik, de tisztelet,megbecsülés ami hiányzik.

Vagy nem tudom, hogy viselkedik egy férfi, aki nem nőként tekint már a párjára?

És amúgy igen, gyakran előadja, mennyi mindent segít, főleg anyósomnak, pl ha éjjel felkel a gyerek, ő "egész este nem aludt", holott én voltam vele ébren, ő csak felriadt majd vígan aludt tovább. És akkor anyja mindig mondja, miért hagyom hogy párom legyen a gyerekkel ébren, én hol voltam stb.. Szóval ilyen apróságok is...nagy előadások vannak

Az a baj, tudom én hogy nélküle is el lennénk, de ha pl dolgozni is megy és nincs otthon, akkor is tökre hiányzik. És mivel ismertem a régi énjét, tudom hogy ő jó ember, jobb is lehetne a mostaninál, és nem tudom mi változott, vagy mi a baj.

Ha kérdezem, nincs semmi, egy két napig kenyérre lehet kenni, de aztán megint kezdődik elölről...

2019. szept. 7. 08:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Mondom, ugyanilyen, előadás van, de közben. Főleg mások előtt. És a legdurvább az, hogy egy idő után előtted is előadja a kamu szövegeit amivel fényezi magát mások előtt, mert tudja, hogy te úgyse szólsz. Vagy ha szólsz, majd jól le ugat, hogy te amúgy is egy rakás szar vagy...

A nem tud nőként tekinteni meg egy fszság. Nyomorékok kifogása, ezzel se vállalnak semmiért felelősséget, próbálnak mindent a nő hiábjaként beállítani. Ha létezne is ilyen, akkor is emberi lény vagy, sőt a gyereke anya, szóval extrább bánásmódot igényelnél, de fogadok annyiba se néz, mint a szomszéd Marit.

2019. szept. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!