Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gáz hogyha a pasim vizilabdázik?
Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 18:34
11/17 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány? De most komolyan...
Ha lány vagy, akkor ne akard, hogy szélesebb vállad legyen, mint a barátodnak. Mert az már elég ciki lenne...
Ha fiú vagy és zavar, hogy a pasid válla szélesebb, akkor meg járjál le edzeni, vagy kerülj be te is a vízilabda csapatba!
12/17 anonim válasza:
Az, hogy ha úgy érzed, nem hagy a pasid érvényesülni, az nem testalkatfüggő, és beszéld meg vele; az szerintem akkor is áll, ha meleg vagy! ;)
13/17 anonim válasza:
nem érvényesülsz mellette? hmmm
te szegény, nem néz meg az utcán minden második ember?!
hát így már nem is élet az élet. szerintem lógasd fel magad
14/17 anonim válasza:
szerintem a kérdező lány. meleg pasi nem ír ki ilyen kérdéseket :) ők nem buták.
Nem gáz amúgy. Bár nekem az lenne mert a lányos fiúkra bukok :DD ráadásul nekem elég széles a vállam pedig csaj vagyok. Ez van.
15/17 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz!Szerintem szakítanod kéne vele,biztosan akadna neki hamar másik barátnő.Neked meg olyan vkit kéne keresned aki tőledalacsonyabb, véknyabb stb.akkor biztos nem éreznéd magad elnyomva!Ilyen hülye kérdést!Szerintem a legtöbb nő büszke arra h a párja sportos és jól néz ki és biztonságban érezheti magát mellette.ja és nam a méret a lényeg! Attól h ő úgy néz ki még nem biztos h ő a dominánsabb.
16/17 anonim válasza:
Ne hülyülj már!! És ki a pasid? Ismerhetjük?;)^^
17/17 anonim válasza:
az komoly,ha már az is gáz ha egy férfi vízilabdázik,hová tart ez a világ:S?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!