Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem ezt az 1 hetet emlékezetessé?
Ötleteket szeretnék kérni. Lassan 2 éve vagyunk együtt a Párommal. Én 20/L, Ő 26/F.
Viszonylag keveset szoktunk találkozni, mert távkapcsolatban élünk ( szombat vasárnap van lehetőség a találkozásra, én tanulok mellette dolgozok, ő dolgozik, ezért máshogy nem lehet megoldani... )
Jövő héten megyünk nyaralni a Balatonra, 1 hétre, már alig várja, minden nap erről beszél. Egy teljesen felszerelt lakásban leszünk, csak ketten megyünk. Szeretném valamivel feldobni ezt a nyaralást..
Valakinek valami jó ötlet? Amit tuti soha nem felejt el?:)
Előre is köszönöm!
-kakaózzatok a Balaton parton
-bújocskázzatok az apartman kertjében sötétben:))
-csak úgy nézzétek a csillagokat
-vidd ágyba a reggelit
-kiránduljatok sokat, strandoljatok
-élvezzétek ki az éjszakákat:P=>akár egy eldugott part szakaszon is
-fürödjetek meztelenül éjszaka, hajnalban
-menjetek el egy kertmoziba
Hiretelen ennyi jutott eszembe, de szerintem már eleve emlékezetes lesz, hogy együtt nyaraltok a Balcsin és szeretitek egymást. Nem kellenek különleges fortélyok, csak Te+Ő:))
Szép nyarat:)
L/18
Készíts neki meglepetést csak úgy :) Akár fényképtartót, akár albumot, de lényeg, hogy saját készítésű legyen.
Egy másik ötlet: készíts cetliket mindenféle kényeztetési dologról (pl hátmasszázs stb), amit vagy csak úgy odaadsz neki a kirándulás elején, vagy készítesz egy rövidke kérdéssorozatot, ami során megnyerheti ezeket a cetliket. Aztán azon a héten sorba beváltogathatja őket :)
Köszönöm az ötleteket! :)
Ezen a kakaózáson jót nevettem :D
A gyertyák már bepakolva (elég emlékezetes lenne ha felgyújtanánk a házat, de ilyet nem szeretnék :) ), a tejszínhabot jó hogy mondod ;)
A cetlik tetszenek, bevetem, hátha... :)
Szerintetek rossz ötlet bevonni a főzésbe? Tavaly sátorozni voltunk rábíztam a hagyma pirítást, kérdeztem közbe, hogy áll a dolog, azt mondta még nincs kész... A végére fekete lett a hagyma :) Lehet hogy ezt hanyagolni kéne?
Szerintem nem, vond csak be:)) Nincs annál aranyosabb amikor közösen főzöcskéztek:)
Kakaós voltam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!