Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rossz ez a helyzet. Hogyan mondjam el neki személyesen hogy megértse végre? Miért csinálja ezt, h szemrehányást tesz stb?
a barátommal már 1hete szakítottam, egyszerűen nem vagy szerelmes. 8hónapig jártunk. Én 17vagyok, ő 20.
Elmondtam neki az okokat, hogy egyszerűen nem szeretem, nem olyan vele, mint kéne lennie...és hogy nem tudok neki hazudni, és ez nem megy.
De smst irogat, hivogat... és képtelen elfogadni, hogy mivan.
Egyszer kiabál velem a telefonban, szemrehányásokat tesz, másszor meg nyugodt és normális.
Engem okol mindenért, hogy nekem erről tudnom kellett volna az elején, hogy ez így nem fog menni. Meghogy én nemértem, hogy ő hogy szenved. És hogy neki az fáj, hogy nekem a 8hónap semmit sem jelentett, meg hogy én végig hazudtam neki.
És folyton kérdezget valamit...néha már ugyan azokat, felesleges értelmetlen kérdéseket.
Kéri hogy meséljek az érzéseimről. De könyörgöm mit lehet arról beszélni, hogy nem szeretem??
Sír a telefonba, hogy neki nagyon rossz, mert én sokat adtam neki ebbe a 8hónapban, és hogy tökéletes vagyok neki. Meg hogyha vártam volna, hogy változzon, akkor most minden más lenne...
Szóval ilyeneket csinál.
Tegnap hivott este...felvettem. Beszéltünk 1órát.
És annyi hülyeséget hord össze. De pénteken megbeszéljük a dolgokat személyesen is. De annyira nemtudom mit tegyek:( Most komolyan azért én vagyok a hibás, mert nem szeretem?:S
Meg hibáztat engem, hogy ő futott utánam meg harcolt értem, meg ilyenek. Pedig sosem ment nekünk a dolog, veszekedtünk stb.
Azthittem, hogy legalább van önérzete, és nem alázza meg magát, békén hagy. De nem:S
Szeretném vele normálisan szemtől-szembe megbeszélni a dolgokat...
De telefonban folyton azt fújja, hogy nekem milyen könnyű, és hogy felét sem értem meg annak, hogy ő mit érez. Meg hogy én rideg vagyok vele, meg bunkó. És hogy ő nem hiszi el, hogy ő csak egy ember a számomra, és nem érzek már semmit.
Szörnyű:S Nekemis kellemetlen, de lemártiroz engem, és nem hiszi el, hogy nekemse jó a dolog.
Meg persze most én vagyok a szemét, meg a pokolra kiván, meg szenved. De semmi sem tart örökké, ami nem megy, azt nem kell eröltetni.
De ő mégis azt mondja, hogy jólenne ha keresném anyáron, ha énis akarom. Akkor hogyan utálna már meg???
Basszus,te tényleg nem érted? Minden percben veled akar lenni,mert hiányzol neki!Nem tudja felfogni,hogy vége,mert még szeret!
Egy megoldás van,megkérni,hogy ne keressen és te sem őt.Se nyáron,se soha többé.
Tudom neked is szar,de ebben a helyzetben téged nem tudlak sajnálni.8 hónapig úgy tettél,mintha szeretnéd,aztán a szemébe vágod,hogy soha egy percig sem és legyen vége.Bele tudod képzelni magad a helyzetébe???
A szerelem és a gyűlölet között egy hajszál van csak.Most még kapaszkodik a reménybe,hogy visszakap.Ha tudatosul benne,hogy nem,akkor utálni fog,ezt nem kerülheted el.
Nem tudom mit szeretnél,de azzal,hogy 8 hónapig átcseszted a fejét olyat tettél,amivel nem várhatod el,hogy jópofi barátok maradjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!