Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy jobban legyek?
Figyelt kérdés
Néhány napja azt érzem hogy tönkre fogom tenni a kapcsolatunkat a párommal, mert folyton azon gondolkozok hogy elvesztem őt ha tovább folytatom a hülyeségeken való gondolkodásomat. Nem tudom össze szedni magam sehogyan sem. Hogy tudjam kiverni a fejemből ezt a gondolkodást? Mikor vele vagyok akkor nyugodt vagyok s nincsen semmi baj. Ő elmondta hogyha tovább folytatom akkor nem lesz jó ez a kapcsolatunknak. S tudom hogy szeretem őt!2019. aug. 30. 12:50
1/3 Ramos ökle válasza:
Nem akarok nagyon ezoterikus síkra menni, de ha valaki állandóan negatív dolgokra gondol, akkor egy idő után bejön neki. :D
A gondolataid eléggé meghatározzák a cselekedeteidet, tehát ha mindig ilyen rossz dolgokra gondolsz, akkor akaratlanul is úgy fogsz viselkedni, cselekedni, amivel ezeket előidézed.
Valamilyen módon lazulnod kellene, mindenben a pozitív oldalt észrevenni, próbálj tudatosan a jó dolgokra gondolni. Lehet, h eltart egy ideig, de idővel átállhat az agyad erre.
2/3 anonim válasza:
És konkrétan min pörögsz? Féltékeny vagy, vagy mi? Nehéz így válaszolni.
3/3 A kérdező kommentje:
Hogy elvesztem s megint egyedül fogok lenni. Folyton azon agyalok hogy elveszitem őt azért mert meg fogja unni hogyha folyton csak sirok. Viszont ha sirok akkor megkönnyebüllök. Olyan érzés van bennem hogy tudom hogy szeretem tiszta szívemből de mégis valami rosszat érzek de nem tudom mi az.
2019. szept. 3. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!