Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok olyan emberrel akit nem szeretek?
Figyelt kérdés
2 eve elek parkapcsolatban egy olyan emberrel akit nem szeretek csak azert mert o mindig mellettem van es tamogat mindenben, ennyi ido alatt a szeretet erzese azert kialakult bennem, de szerelem soha.. Tudom hogy onzoseg meg stb. De nem szeretnem hogy elhagyjon.. Igazabol csak o ra szamithatok...Rossz csaladi hatterrel rendelkezem nagyon sosem szamithattam senkire... Ez milyen pszihes gondbol adodhat? Vagy mi lehet ennek a hosszutavu kovetkezmenye? Talan narcisztisztikus lennek? (21 eves lany
, vagyok egyedul elek) valaszokat elore is koszonom!
és ezt ő tudja, hogy nem vagy szerelmes, vagy pedig megjátszod magad?
ha a csávó annak ellenéra marad, hogy tudja, részedről nuku love, akkor egy komplett idióta vagy szerencsétlen mártír.
te meg nőjél már fel, ez érzelmi vérszopás, vámpírkodás, amit művelsz.
leszívod belőle a saját érzelmi tankod feltöltéséhez szükséges adagot, de amúgy ő ebben a történetben nem főszereplő, csak biodíszlet, te meg nyomod a monodrámát.
2019. aug. 27. 23:15
13/15 anonim válasza:
Ha van egy megállapodás erről akkor semmi gond. Nyilván ha nem egy darab fa a másik (márpedig nem az, ha veled van), akkor tudja mi a helyzet. Neki is van valakije, neked is van valakid. Nincs ezzel probléma. Sokan élnek így. A szeretetnél sokkal fontosabb dolog a normális bánásmód. Jóval nehezebb azoknak az élete akik szerelmesek valakibe, de az úgy bánik velük mint a kutyával.
2019. aug. 28. 07:24
14/15 anonim válasza:
Az hogy mi történik veled általában mifelénk csak a legritkábban érdekel bárkit. Az jut eszembe, hogy hallottam olyanról, hogy egy pár tízemeletesben lakott és a pasinak volt egy szeretője a 8.-on. Mindig azt csinálta, hogy kiküldetésbe ment otthon/papíron, beszállt a liftbe és felliftezett a szeretőjéhez. Ezt évekig csinálta, míg egyszer lebukott, mert épp kivitte a szemetet a ledobóhoz. Nagyon magasból tesz rád mindenki, főleg ha menedzser vagy. Amit csinálsz azt magadnak csinálod. Emiatt nem kell aggódnod. Ez egyrészt jó, mert nem tartozol senkinek elszámolással, másrészt meg tényleg nem számíthatsz szinte senkire az életben, ezért nem probléma egy ilyen kapcsolat.
2019. aug. 28. 07:42
15/15 anonim válasza:
Mert egy tipikus kapcsolatfüggő érzelmi nyomorék vagy, nyugi, elég sokan vagytok. Ha normális jellemed lenne, nem használnád így ki szerencsétlent, de ezek utén nem csodálom, hogy nincsenek például barátaid. Így nem is lesznek. Szerencsétlen párodnak remélem hamar kinyílik a szeme és akkor tényleg egyedül maradsz és talán akkor elkezdesz magadon dolgozni, ha már előtte lusta és igénytelen vagy hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!