Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykednél, lázba jönnél ettől?
Szitu: párod közli, hogy beleszeretett másba, és le akarja veled zárni. Amiből sejtheted, hogy már akkor elindult köztük valami, amíg még veled volt.
Iszonyúan fáj neked, mert te még mindig szereted, de kiköltözöl tőle, próbálsz túlélni, tanulsz, dolgozol.
Rá néhány hónapra megkeres az exed, és érdeklődik felőled. Meglepődsz, de közben örülsz. Áthív estére magához a lakására. Igyatok meg valamit, nézzetek filmet, beszélgessetek. Kérdezed, hogy az új párja is ott lesz-e, hogy készülj. De mondja, hogy csak ti ketten, de amúgy ők még mindig egy pár.
Előjönnek benned a régi érzések.
Vajon a megkeresése reményre adhat okot, hogy újra akarja kezdeni (de ez irracionális, hiszen kapcsolatban él az új szerelmével), de akkor hogy érdemes ezt a helyzetet jól kezelni?
Elmenni hozzá, és fájdítani a szíved, jicsit megalázottnak érezni magad, miután annak idején ő dobott?
Vagy visszamondani a meghívást és minden szálat elvágni, ami még hozzá köt, nem reagálni, ha újra keres?
Vagy szólni az új nőjének, hogy a háta mögött titeket estére magához hív?
Biztos hogy nem.
Akivel vége azzal vége.
Sosem értettem miért kell így megfogalmazni valamit és nem lehet normálisan. Rólad van szó nem másról rólam vagy stb.
Amúgy meg sz*rd le. Kellessz neki 1-2 menetre mert valószínű te jobb voltál az ágyban mint az új csaja. Ha nem akarsz magadnak több fájdalmat akkor ideje végre lezárni.
Ez egy jó kérdés.
Valószínű én nem mennék el hozzá. Dobott valaki másért, szóval esélytelen. Másrészt, ha áthív a lakására "filmnézésre", és "ivásra" valószínűleg csak szexelni akar.
Ha beszélgetni akarna, elhívna valahova sétálni, pl a közeli parkba, vagy valami beülős helyre.
Ha pedig békülni is akarna, akkor szakítana a jelenlegivel.
De mivel téged csak magához akar felhívni egy estére, filmezni, és inni, ezért tuti nem békülni akar. Mert aki békülne az nem így teszi.
Nyilván ha szerettem, akkor nem hagyna hidegen. Viszont az érdekes, hogy ezek után nem kell dolgoznia a bizalomért... magyarán újra megtehetné ugyanazt, amit már korábban.
Itt az a baj, hogy te szép emlékeket örzöl róla, és a hiány miatt újraélnéd vele a régi élményeket. Vagy nem?
Ha én lennék: szóba se álltam volna vele. Kidobott, megcsalt, hazudott. Hátam közepére se kéne olyan, aki ennyire nem tisztelt.
De mivel te már szóba álltál vele: ne menj el. Zárd le. Nem volt korrekt veled, és most a mostani nőjével játszaná el ugyanezt, és te lennél a szerető szerepben. Üzeneteket átküldeni a csajnak, jó szórakozást kívánni hozzá, és mindkettőt tiltani a fenébe, telefont nem felvenni nekik. Te pedig éled tovább az életedet egy szemfordítás után, mivel ahogy a mondás tartja, "a lóf-nak is van vége".
A sors most tálcán kínál neked egy briliáns lehetőséget a revansra!
Anno azért kerültél ki a körből, mert az új nő belépett a helyedre, ahogy írtad is, az exed már azelőtt felfigyelhetett őrá, mielőtt téged lapátra tett.
És most fordult a kocka!
A helyedben ilyen megaláztatás után elégtételt érezve küldeném át az új nőnek azokat az üzeneteket, amiket a kedves párja írt, főleg, amiben téged a lakására invitált, olyan napszakban, ami nem hivatali idő, hanem az intimitás órái, és az intimitás tere, a férfi lakása... És olyan alkalmat választott hozzá, mikor a nő nincs otthon, hogy kettesben legyetek...
Erre mondják asszem, hogy a fagyi visszanyal! Szívesen megnézném a nő arca hogy nyúlik meg, mikor ezt olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!