Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti vissza szoktatok emlékezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vissza szoktatok emlékezni az első NAGY szerelmetekre?

Figyelt kérdés
Évek távlatából.. És tudjátok,hogy ő soha többet nem lehet a tiétek, de mást már nem tudnátok úgy szeretni?
2019. aug. 26. 16:03
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Persze nem fáj már annyira, mert az idő segít, de mégis ott van a fejetekben. Nem is mindenpercben de minden héten minimum 5 nap eszetekbejut.
2019. aug. 26. 16:05
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Rossz időben taliztunk. Ha 5-6 évvel később ismertem volna meg, elválaszthatatlanok lettünk volna.
2019. aug. 26. 16:06
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Az első nagy Ő-re igen.A kamaszszerelemre nem.
2019. aug. 26. 16:08
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
Az első nagy szerelmet képtelenség elfelejteni. A mai napig van, hogy álmodok vele pedig már vagy 10 éve volt. El kell fogadni, hogy vége és egy szép emlékként kell őrizni. Ne is próbáld meg elfelejteni, mert úgyse fog sikerülni.
2019. aug. 26. 16:10
 5/19 anonim ***** válasza:
33%
Voltam már nagyon szerelmes, de mindenkit el tudtam felejteni max pár hónap alatt. Én nem szeretem, ha olyan dolgok gátolnak a jelen élvezésében, aminek már vége. Tovább kell lépni.
2019. aug. 26. 16:14
 6/19 anonim ***** válasza:
62%

Szoktam. Szentimentális ember vagyok sajnos.

Néha fáj is, de meg lehet szokni.

2019. aug. 26. 16:16
 7/19 anonim ***** válasza:
62%
Maximum akkor jut eszembe, ha valaki felhozza témaként, egyébként soha, rég lezártam már. Tényleg nem találtam ugyanolyan szerelmet, mint amilyen az volt, helyette sokkal jobbat találtam évekkel később.
2019. aug. 26. 16:19
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

Őszintén... nem hiszem, hogy nekem valaha volt nagy Ő az életemben mostani párom előtt.

Sok kapcsolatom volt, és a kezdeti láng soknál nagyobb volt, az egyikkel pedig szexuálisan annyira túlfűtöttek voltunk együtt, hogy kb mást se csináltunk a kapcsolat alatt. Épp ezért elég felszínes és üres volt. A többinél mind örülök, hogy már nem vagyunk együtt. Utólag azért beláttom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy egyik sem maradt tartós.

Néha eszembe jutnak, de csak annyi, hogy vajon mi van velük.

2019. aug. 26. 16:31
 9/19 anonim ***** válasza:
62%
Nekem egyébiránt bizsergetné a szivem, ha tudnám, hogy ő is gondol rám sokat. Annyira jók voltunk együtt, de sajnos az élethelyzeteink mások voltak akkoribsn.
2019. aug. 26. 16:36
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
Még nem volt olyan szerelmem, aki ennyire foglalkoztatna később.
2019. aug. 26. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!