Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy stabil párkapcsolatban nem kapok meg egy “alapvető” szükségletet és hiányzik, mit lehet ezzel kezdeni?
:D
így kívülről nézve/olvasva mindig nevetnem kell, de mi is így élünk és hát nyomorúság a köbön tulajdonképpen ahhoz képest amit a romantikus filmek és a felnőttek hamis ígéretei elültetnek egy tinédzserben, hogy a tartós kapcsolat milyen csodálatos.
A folyamatos hiányérzet nem jó egy kapcsolatban. Az ember elviseli a párja hülyeségeit, mert szereti. Én pl. folyton szedegetem a férjem után a szennyes ruhákat a földről. Idegesít, de az a napi 1 perc kibírható. De az, ha te egy alapvető dolgot nem kapsz meg, az több, mint valami kis rigolya.
Mióta vagytok együtt? Mindig ilyen volt? Téged nem ölelget, vagy baja van a testiséggel, pl. autisztikus vonásai vannak?
"Beszéltem már vele erről, de nemigen változott semmi - megölel, de mintha csak Brezsnyevet ölelné."
Nem tudom, kedves Kérdező, feltűnt-e hogy Brezsnyev '82-ben meghalt. Ő vitte magával a párkapcsolati intimitásotokat a sírba? Ciki...
7 éve vagyunk együtt, de az utóbbi években kopott ez ennyire meg. Az elején ezek rendben voltak.
Alapvetően nem szereti másoktól, ha hozzáérnek, bár barátkozós típus.
Hm. Akiket én említettem korábban szintén 7 éve vannak együtt. Lehet ez valami mérföldkő, ahogy a HIMYM-ben taglalta Barney :D Véletlenül nem J.B. a monogrammod?
Viszont ha erre tendál a kapcsolatotok, és nem lehet vele megbeszélni, te pedig nem akarod elhagyni, megcsalni, akkor szólj hozzá. Persze, kielégítheted az igényeket máshonnan, némileg zselésítve a gerincedet, de akkor már egyenesebb, és hosszútávon jobb a szakítás.
Szeretetnyelvekről szóló könyvet nyomj a kezébe!
Hátha... 🙂
Végigmehettek rajta együtt is 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!