Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom társaságban elfelejti, hogy vele vagyok?
Ha a rokonok összegyűlnek a párom családjában mindig megy a szócsata, kinek van nagyon humorérzéke, ki tudja jobban oltani a másikat, kinek jobb a szövege. Ilyenkor mindenki röhög, én kicsit kivülállónak érzem magam, persze vannak jó poénok, de ez mellett szeretném ha a pasim ugyanúgy megfogná a kezem, combom, vagy adna puszit néha, sunyiban akár. De ilyenkor órákra is elfelejti, hogy ott ülök mellette. Én aztán simogathatom a lábát, hátát.
Valahogy észre tudnám vetetni vele, hogy én is ott ülök mellette és csak egy gyors puszi, vagy a kéz rátétel a combomra jól esne?
22lány
Én ebbe csak azt nem értem hogy neked ebbe miért a puszi a lényeg, meg a combfogdosás.
Beszélget veled (is) ilyenkor vagy kb. teljesen ignorál? Ha beszélget veled, bevon a társalgásba akkor nem értem sztem simán ki lehet bírni pár órát úgy hogy nem pusziszkodtok. Ha teljesen ignorál az meg nem jó, de abba sem hinném hogy ez lenne a legfontosabb:D
Amúgy beszélj vele erről, mondd el mit hiányolsz.
Persze, hogy valahogy észre tudnád vrtetni vele!
Mondd el neki, hogy mi a gondod, például.
Komolyan.. Valószínűleg neki fel sem tűnik, te meg tanulj meg nyíltan kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!