Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatóak szép nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatóak szép nők akiknek alacsony a szexuális vágyuk?

Figyelt kérdés

2019. aug. 21. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha tényleg nem lennél olyan rossz pali ahogy írod akkor nem itt nyavajognàl h hol ismerkedj hol található Szép nő 😅
2019. aug. 21. 17:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Ne legyél ennyire korlátolt agyú . Tudom hol vannak szép nők ,de ilyen opció nincs. És senkinek sincs a homlokára írva . Basszus nem tini vagyok már. Van életem, gyerekem aki majdnem felnőtt korú.
2019. aug. 21. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

A legtöbb nőnek attól csökken le évek alatt a szexuális étvágya, ha nem foglalkoznak vele, elutasítják vagy csak simán rossz/kellemetlen a szex. Ezzel szerintem (főleg ebben a korban már) el lehet érni szép, igényes nőnél is a ritka együttléteket.

Amúgy jól mondod, nincs senkinek se a homlokára írva, mekkora a szexuális étvágya, és ha hiszed, ha nem, nincs ilyen gyűjtőhely, ahova csak a szép, de nagy étvágyú, vagy a szép, de kis étvágyú, csúnya nagy étvágyú vagy csúnya, kis étvágyú nők járnak, szépen elkülönítve, hogy mindenki válasszon kedvére. Ez nem így működik, bárhol találhatsz az igényeidnek megfelelő asszonyt, de keresni kell és jelezni, mik az igényeid.

2019. aug. 21. 18:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezekkel tisztában vagyok. De ha látja egy hasonló beállítottságú nő ezt a posztot ,már nyerő ügyem van.Ez volt a célja. De ez nem társkereső.Ám nekem is azért lett alacsony a szexuális igényem ,mert ki se merem mondani mióta nem voltam nővel.Ez pedig arra utal ,hogy nem igényeltem. Hosszú évekről van itt szó.
2019. aug. 21. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy talalsz szép nőt de melletted még egy pasit is? 😂 Bocsi
2019. aug. 21. 21:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
1136, Budapest, Váci út 23. 3. emelet, 2-es ajtó, Kovács csengő
2020. jan. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!